logotype

Användarvillkor

Användarvillkor för gåvor till Frälsningsarmén.

1. GÅVA

När du gett en gåva skickas automatiskt en gåvobekräftelse till dig via e-post (förutsatt att du lämnat rätt e-postadress). Om något blivit fel eller om du vill ändra något kontaktar du oss via e-post eller telefon.

2. SKATTEREDUKTION

-Köp av gåvokort samt att ge en gåva ger rätt till Skattereduktion för 2019 efter 15:e augusti vid gåva för minst 200 kronor. Och övriga villkor måste också vara uppfyllda. Dvs totalt minst 2000 kronor till godkända organisationer under 2019.

3. LEVERANSINFORMATION,  inom Sverige för gåvokort

Om du beställer gåvokort som skall sändas per post så packar och skickar vi gåvokorten löpande varje vardag. Frågor kring gåvokorten och leverans av dessa sker till epost: gåvoshop@fralsningsarmen.se eller telefon: 08-562 282 51

4. VILLKOR FÖR FÖRETAG

Jag förbinder mig att inte sprida Frälsningsarméns bilder, material och varumärke på hemsidor eller via andra kanaler som förknippas med företag, organisationer eller branscher/verksamhet som Frälsningsarmén inte har för avsikt att inleda samarbeten med enligt vid var tid gällande Insamlingspolicy. Se länk för att ta del av denna. Frälsningsarmén förbehåller sig rätten att när som helst ändra Insamlingspolicyn utan förvarning.

Frälsningsarmén inleder inte samarbeten med företag som har sin huvudverksamhet inom:

  • Vapen för krigföring
  • Pornografi
  • Alkohol
  • Tobak
  • Penningspel

Frälsningsarméns Insamlingspolicy