logotype

Skriv ditt testamente

Testamentera med omtanke

Frälsningsarmén värnar om personer i utsatthet. Runt om i Sverige möter vi människor med stora behov av hjälp och stöd. Genom att testamentera till oss hjälper du till att skapa bättre förutsättningar för utsatta barn och unga, ensamstående föräldrar och äldre.

När du testamenterar till Frälsningsarmén är du med och gör en viktig insats. Vi är tacksamma för att många tänker på Frälsningsarméns arbete bland människor i utsatta situationer. Dessa gåvor är av stor betydelse för att kunna fortsätta vårt arbete. Med ditt testamente lever din hjärtefråga och sista vilja vidare och du hjälper dina medmänniskor till ett bättre liv.

Frälsningsarmén har ett samarbete med juristfirman Lawly för att kunna erbjuda ett kostnadsfritt och enkelt sätt att upprätta ditt testamente online. Du svarar på några frågor om dig och hur du vill fördela ditt arv.

Testamentet blir:  juridiskt korrekt - personligt anpassat - kostnadsfritt

Om det dyker upp några frågor eller funderingar längs med vägen finns Lawlys jurister tillgängliga i chatten eller på nummer 08-515 11 281. Du kan också boka 15 minuter gratis juridisk rådgivning.

Allt fler väljer att inkludera en gåva i sitt testamente

Funderar du också på det men är osäker på hur? Alla gåvor räknas och så lite som några procent av din kvarlåtenskap kan göra stor skillnad. Det går bra att testamentera pengar, värdepapper, en fastighet eller andra värdeföremål.

Ikoner/symboler för procent, ett papper, en byggnad och sedlar.

Kontaktinformation