logotype
Hjälp människor i nöd - ge en gåva nu

Musikrådets webbinarium och arrangemang

Här nedan finner du webbinarium och arrangemang som Musikrådet ansvarar för

Här kan du läsa mer om Musikrådet

Digital träff för ledare i sång- och musikgrupper och annan kreativ verksamhet måndag 15/4 kl. 21.00

Alla som har någon typ av ledarfunktion i grupper där man sjunger, spelar eller sysslar med andra konstformer inom Frälsningsarmén inbjuds nu till en ny omgång av "Join the Crescendo forum" den 15/4 kl. 21.00. 

Detta är en digital inspirationsträff i samarbete med det engelska territoriets musikarbete (därav det sena klockslaget). 

Samlingen och dess föreläsning hålls på engelska men när det blir dags för att samtala med varandra i mindre grupper kommer vi från Sverige att samlas i en egen grupp där vi kan prata på svenska.

Varmt välkommen att anmäla dig! Länk till anmälan 

"Kungligt" - Creative arts läger 2024

Den 30/10-3/11 2024 inbjuder Musikrådet till ett nationellt Creative Arts läger i Linköping med temat "Kungligt". Kom för att dela gemenskapen i musiken och glädjen i att få lovprisa Kung Jesus tillsammans. Detta blir dagar där du utvecklas och inspireras i dina kreativa talanger. Lägret kommer ha fem olika huvudspår: Brass, "Creative Kids" (för barn i åldrarna 7-10 år), Kompgrupp, Multimedia och Sång. 

Lägret är från 7 år och upp till var enda pensionär som vill sjunga, spela och använda sina kreativa gåvor i Guds rike. Affischer i två versioner bifogas, både är för samma arrangemang och ni kan välja vilken som passar er målgrupp bäst.

KUNGLIGT Poster Tonår (1)

Mer information och möjlighet till anmälan kommer under 2024