logotype
Hjälp barn i utsatthet - ge din gåva nu

E-Böcker

"Called to be a soldier" och "Day by day"

Frälsningsarméns general Brian Peddle har initierat, och gett ut, två böcker
’Called to be a soldier’ och ’Day by day’. Det kvarstår en del redaktionellt
arbete innan dessa båda böcker kan göras tillgängliga på svenska (i pdf-format).

I väntan på att detta så kan du ladda ner dem på egelska:

Called to be a soldier (1,7MB)

Day by day (6,7)MB

En armé på knä

Frälsningsarmén har glädjen att ge ut Janet Munns och Stephen Courts förträffliga bok, som på svenska heter "En armé på knä - kraften i uppdragsfokuserad bön". Här kan du gratis ladda ned den som pdf-bok till din dator, e-boksläsare eller skriva ut den.

Bokens undervisning, exempel och de erfarenheter den återger är djupt utmanande. Ja, så inspirerande att du inte vill sluta läsa. Boken har ett sådant djup att jag råder dig att läsa den kapitelvis och ibland avsnitt för avsnitt för att låta den tala till ditt hjärta så som författarna önskar. Där finns djup som kan förvandla ditt böneliv.

Boken är också utmärkt som manual. Den hjälper dig att förbli fokuserad och uthållig. Författarna skriver: " Den här boken beskriver bönens grunder, från enskild bön till uppdragsorienterad bön, i syfte att rusta dig att vinna världen för Jesus. Ändå är inte huvudsyftet med dessa sidor att informera. De är avsedda att inspirera - inspirera dig att mobilisera bönens kraft i kampen för att fullfölja missionsbefallningen.

Mitt böneliv har utmanats och fått sig en rejäl boost. Låt boken inspirera också dig att mobilisera för att vinna världen för Jesus.

Lennart Lundberg

Tel: 08-56228200

Omslaget av boken "Army on its knees".