logotype
Hjälp barn i utsatthet - ge din gåva nu

Smågruppsmaterial - Välkommen hem - Livet med Jesus

Material till att använda i smågrupper för att prata om visionen ''Välkommen hem - Livet med Jesus''.

Här kan du ladda ner ett häfte med sex samlingar som hör ihop med filmerna nedan - Material_for_smagrupperVision2025Valkommen_hem.pdf (4,7MB)

Välkommen hem - Livet med Jesus  -del 1

Bygga - Lyssna - Berätta - Älska - Växa är fem perspektiv i en strategimodell som presenteras i denna film. Perspektiven utgår från tjänstegåvorna i Ef 4:11 och i detta första avsnitt förklarar vi hur Jesus är en förebild för alla dessa tjänster.

Del 2

I detta avsnitt förklarar vi mer om perspektivet Bygga. Vad innebär det och vilken personlighet känner sig hemma i detta perspektiv?

Del 3

I detta avsnitt förklarar vi mer om perspektivet Lyssna. Vad innebär det och vilken personlighet känner sig hemma i detta perspektiv?

Del 4

I detta avsnitt förklarar vi mer om perspektivet Berätta. Vad innebär det och vilken personlighet känner sig hemma i detta perspektiv?

Del 5

I detta avsnitt förklarar vi mer om perspektivet Älska. Vad innebär det och vilken personlighet känner sig hemma i detta perspektiv?

Del 6

I detta avsnitt förklarar vi mer om perspektivet Växa. Vad innebär det och vilken personlighet känner sig hemma i detta perspektiv?