logotype
Du kan minska hemlösheten - ge en gåva nu

Var med och stötta Frälsningsarmén i världen

Vi i Sverige har nu möjlighet att påverka Frälsningsarméns framtid i världen. Tack för att du är med och bidrar med din gåva och i bön!

Hos Frälsningsarmén i Asien, Sydamerika och Afrika är behoven av stöd stora för att kunna fortsätta att driva och utveckla kårerna och hjälpverksamheten. Glädjande är att Frälsningsarmén växer kraftigt i dessa delar av världen, antalet soldater ökar och vi hjälper fler utsatta.

Men denna positiva utveckling kostar pengar och dessa länder klarar inte sin ekonomi själva utan behöver stöd från övriga Frälsningsarmévärlden inklusive från vårt territorium. 

Påverka Frälsningsarméns framtid

Vi i Sverige har nu möjlighet att påverka Frälsningsarméns framtid i världen genom att ge det vi valt att kalla vårt internationella medlemsbidrag. Målet för oss är att tillsammans bidra med två miljoner kronor som i genomsnitt motsvarar cirka 400 kronor per medlem. Dock är alla belopp varmt välkomna.

Samtidigt vill vi också ge stöd i bön. Specifika bönemännen för denna insamling hittar här nedan. Låt oss tillsammans stötta Frälsningsarmén i världen! Ett stort tack till dig som är med och bidrar med din gåva och i bön!

Gud välsigne dig!

Bo Jeppsson, Frälsningsarméns ledare i Sverige och Lettland.