logotype
Hjälp barn i utsatthet - ge din gåva nu

En vecka full med äventyr att dela på snapchat

Sebastian bor ensam med sin mamma. De lever på ekonomiskt bistånd och kan aldrig unna sig något utom det allra viktigaste. Sebastian längtar varje dag efter årets kollo på Frälsningsarmén.

Sebastian fyller 11 år i juli men han har sagt till sin mamma att han inte önskar sig någon födelsedagspresent. Fast egentligen drömmer han om en cykel. Sebastian har ingen annan fritidsaktivitet förutom Frälsningsarméns grupper och inget speciellt som händer under sommarlovet. Han lämnar i princip aldrig sin förort. 

Till Frälsningsarméns kollon kommer barn med olika förutsättningar. En del lever i trygga familjer. Andra växer upp i svår utsatthet. På kollot får barnen leka, bada och äta glass. De träffar nya vänner och får äta sig mätta. I mötet med trygga vuxna får de hjälp att sätta ord på det som är jobbigt. För en del barn är det första gången de får höra att de är älskade och värdefulla.

En hel vecka på kollo

Sebastian är anmäld till ett av sommarens kollon. Han har aldrig varit på en trampolinpark förut men han har hört många i skolan som har varit. Äntligen ska han också få testa under en utflyktsdag på kollot och kunna säga att han också varit där.

– Jag kommer fota allt kul som händer under veckan och skicka till mina vänner på Snapchat så att de får se att jag också har roliga saker att göra, säger Sebastian.

Nu behöver vi din hjälp. Vi vet vad våra kollon betyder för Sebastian och andra barn i utsatthet. Tillsammans kan vi ge fler barn en välbehövlig andningspaus under sommarlovet. Din gåva gör stor skillnad.

Tack för din gåva och Gud välsigne dig!