logotype
Hjälp barn i utsatthet - ge din gåva nu

Charlie 13 år får en paus från slagsmålen

Charlie lever trångt med mamma, pappa och fem syskon. Skolan är en utmaning, lärarna har ringt hem flera gånger för att han varit i slagsmål och dessutom inte klarat flera av proven. På Frälsningsarméns kollo får han en välbehövlig andningspaus under sommarlovet.

Mamma är arbetslös. Hemma har det varit tight ekonomiskt på grund av skenande matpriser. Till Frälsningsarméns aktiviteter under våren har han kommit hungrig till varje samling. På en fotbollsturnering förra sommaren fick han en tröja som han har använt hela året.

Till Frälsningsarméns kollon kommer barn med olika förutsättningar. En del lever i trygga familjer. Andra växer upp i svår utsatthet. På kollot får barnen leka, bada och äta glass. De träffar nya vänner och får äta sig mätta. I mötet med trygga vuxna får de hjälp att sätta ord på det som är jobbigt. För en del barn är det första gången de får höra att de är älskade och värdefulla.

Charlie har längtat hela året

Charlie har varit på Frälsningsarméns kollo förut och har frågat sedan förra sommaren om när nästa kollo kommer att vara. Samtidigt vet han att hans föräldrar inte har råd att betala. 

Nu behöver vi din hjälp. Vi vet vad våra kollon betyder för Charlie och andra barn i utsatthet. Tillsammans kan vi ge fler barn en välbehövlig andningspaus under sommarlovet. Din gåva gör stor skillnad.

Tack för din gåva och Gud välsigne dig!