Tacksam

I helgen fick vi med hjälp av Vasa Gospel och deras sätt att sjunga och tala evangelium fira att lokalerna kommit i ordning.

Vi hade öppet hus för intresserade och det fanns möjlighet att titta runt och se att det allra mesta nu var klart på övre plan och i källaren....för att i tisdags förmiddag mötas av en större vattenläcka från innergården som letat sig ner i köket och den serveringsdel som ligger under innergården. 

Så direkt blev det att praktisera det budskap som delades i andakt och vittnesbörd i söndagens gudstjänst att vår tacksamhet ska vila på Guds trofasthet och nåd. På löften om att trofastheten består. Tacka för att Gud är beständig och att hans godhet består och alltid håller oavsett vilka omständigheter vi är i. När solen skiner och livet leker får jag tacka Herren för allt han är. När taket läcker och det blir en massa merarbeten får jag tacka Herren för allt han är. Han är fortsatt klippan och vår starka grund. Den saken ändras inte när livet blir lite jobbigt, jättejobbigt, katastrof eller "alldeles, alldeles underbart" som Askungen  en gång sa. 

Gud hjälp oss rikta vår tacksamhet till dig för vad du är. Din är äran, din är makten och äran i evighet. Amen