Nyheter

Fika på Vasa

En modig gudstjänst och härlig fikastund

Temat för årets andra gudstjänst på Vasakåren I Sundbyberg 2023 var MOD.

Årets första gudsjänst i glädjens tecken!

Årets första gudsjänst i glädjens tecken! Sången ”Låt oss förena oss i sång: Gud är god” satte tonen för gudstjänsten. Guds godhet bar oss under förra året och ”Hans godhet ska följa oss, ska följa efter oss” under året som ligger framför. Fanjunkargruppen hade förberett och ledde gudstjänsten och Elisa Gallardo och Elina Wiberg hjälpte oss i lovsången.

Fjärde advent på Vasakåren

Fjärde söndagen i advent på Vasakåren I söndags samlades vi till en speciell gudstjänst i vår fint julprydda lokal i Sundbyberg

Vasakårens Adventskalender

Välkommen till Vasakårens digitala adventskalender!

Tredje advent firades på Vasakåren

Vilken fest det blev när tredje advent firades på Vasakåren! En förväntansfull stämning låg i luften när människor i alla åldrar möttes i den julpyntade lokalen.

Byte av ledarskap i Vasakåren

Våra nuvarande kårledare Anna-Lena och Christian Paulsson har fått nya order som regionala ledare för Frälsningsarmén i Polen.

Första advent 2022 – vilken fest det blev!

Det första ljuset tändes, VasaSoulKids och Children sjöng tillsammans med VasaGospel! VasaBand spelade härligt! Bereden väg för Herran och Gå Sion din konung att möta sjöng alla tillsammans och många – ca 140 - var vi som kommit för att fira gudstjänst på Vasakåren i Sundbyberg. Glädjen var påtaglig och stämningen hög.

Kårbladet

Här kan du ladda ner Vasakårens kårblad