Nyheter

Kårbladet

Här kan du ladda ner Vasakårens kårblad

Längtan

I söndags var temat för gudstjänsten Kreativ. Gud är skaparen och i sig själv är han kreativ, det märker vi bara vi ser oss omkring i naturen eller bland oss människor. Gud skapade oss i hans avbild, därav tror jag att vi alla är skapade att få vara kreativa.

bönkedja

Kreativ

I söndags var temat för gudstjänsten Kreativ. Gud är skaparen och i sig själv är han kreativ, det märker vi bara vi ser oss omkring i naturen eller bland oss människor. Gud skapade oss i hans avbild, därav tror jag att vi alla är skapade att få vara kreativa.

Tacksam

I helgen fick vi med hjälp av Vasa Gospel och deras sätt att sjunga och tala evangelium fira att lokalerna kommit i ordning

kors med tygg

Påsk på Vasakåren

Nu har vi firat Påsk 2023 på Vasakåren!

Unik

I söndags ledde våra ungdomar gudstjänsten på temat unik med Elina Wiberg i spetsen. Tristessa predikade och vi fick lära oss om varför våra fingeravtryck blir bara våra. Unika. 

Arg

I söndags firade vi gudstjänst där temat var arg. Det bibelställe vi stannade vid var det när Jesus blev arg i Templet och drev ut månglarna. (Lukas 19:45-48). Vi tittade närmare på vad som händer när vi blir arga och vad som triggar ilska. Och vad som triggar helig vrede. 

Rädd

I söndags var gudstjänstens tema "Rädd". Kristofer Prennmark ledde gudstjänsten, Elisa Gallardo predikade och några av våra ungdomar och ledde lovsången. Det gavs utrymme till bön genom olika bönestationer och det blev en vacker stund när församlingen gick runt till de olika stationerna.

En trygg gudstjänst

Den 26/3 samlades vi för att fira gudstjänst på Vasakåren med temat ”Trygg”. Mötet leddes av Sara Ådvall och Gunilla Olausson predikade.

Återinflyttningsgudstjänst på Vasakåren!

Vilken härlig återinflyttningsgudstjänst på Vasakåren! Det var verkligen fest i Guds hus.

Fika på Vasa

En modig gudstjänst och härlig fikastund

Temat för årets andra gudstjänst på Vasakåren I Sundbyberg 2023 var MOD.

Årets första gudsjänst i glädjens tecken!

Årets första gudsjänst i glädjens tecken! Sången ”Låt oss förena oss i sång: Gud är god” satte tonen för gudstjänsten. Guds godhet bar oss under förra året och ”Hans godhet ska följa oss, ska följa efter oss” under året som ligger framför. Fanjunkargruppen hade förberett och ledde gudstjänsten och Elisa Gallardo och Elina Wiberg hjälpte oss i lovsången.

Fjärde advent på Vasakåren

Fjärde söndagen i advent på Vasakåren I söndags samlades vi till en speciell gudstjänst i vår fint julprydda lokal i Sundbyberg

Vasakårens Adventskalender

Välkommen till Vasakårens digitala adventskalender!

Tredje advent firades på Vasakåren

Vilken fest det blev när tredje advent firades på Vasakåren! En förväntansfull stämning låg i luften när människor i alla åldrar möttes i den julpyntade lokalen.

Byte av ledarskap i Vasakåren

Våra nuvarande kårledare Anna-Lena och Christian Paulsson har fått nya order som regionala ledare för Frälsningsarmén i Polen.

Första advent 2022 – vilken fest det blev!

Det första ljuset tändes, VasaSoulKids och Children sjöng tillsammans med VasaGospel! VasaBand spelade härligt! Bereden väg för Herran och Gå Sion din konung att möta sjöng alla tillsammans och många – ca 140 - var vi som kommit för att fira gudstjänst på Vasakåren i Sundbyberg. Glädjen var påtaglig och stämningen hög.