Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Jätteroliga Superhelger

Vi ställer in och vi ställer om! Läs om vårens upplägg!

Under mars och april var tanken att vi skulle anordna fyra barnhelger runt om i landet, närmare bestämt i Stockholm, Linköping, Halmstad och Umeå. Vi har dock tagit beslutet att ställa in helgerna med tanke på smittorisken när 50 personer från olika städer träffas under samma tak och dessutom sover över. Hoppas att Covid-läget ser ljusare ut i sommar så att vi kan ses på vårt nationella barnläger HOPP på Strandgården den 28 juli-1 augusti!

Okej, så hur möts vi i vår när det inte blir Jätteroliga Superhelger?
Ladda ner inspirationshäfte här:
Jatteroliga Superstunder VT2021.pdf

Zoom-samlingar
Vi i nationella UNG-teamet anordnar fyra barnsamlingar på Zoom lördagarna 13 mars, 20 mars, 10 april, 17 april kl 18-19. Alla barn är varmt välkomna, även förstås de barn som inte tänkt dra på en Jätterolig Superhelg. Samlingarna kommer rikta sig till barn mellan 7-12 år och ha olika program varje gång! Barnen kan antingen delta själva eller tillsammans med familjen!

Lokal Jätterolig Superdag
Då regeringen öppnat upp för barnverksamhet igen finns möjlighet att arrangera en lokal barndag. Vi i UNG-teamet har satt ihop ett inspirationshäfte som finns att ladda ner här nedan. Tips på aktiviteter, käk och andakter. Kanske härligt att ses en av de lördagar som vi har Zoom-samling på kvällen?

Söndagsskola på Zoom
Den 28 feb och 28 mars kl 10-11 välkomnar vi alla barn till söndagsskola på Zoom! 


Maila ung@fralsningsarmen.se för att få länk till lördagskvällarna och söndagsskolan. Länken kan du som ledare sedan skicka vidare till barn och familjer!

Ja, visst hade det varit fantastiskt att ses på de Jätteroliga Superhelgerna?! Nu får vi tillsammans göra vårt bästa för att möta barnen på andra sätt! Kanske kan detta alternativa upplägget faktiskt nå fler barn? 

Frågor eller behov av pepp och fler tips?
Tveka inte att höra av dig till Julia Adolfsson.
Tfn: 073 914 82 73, mail: julia.adolfsson@fralsningsarmen.se