logotypeUNG

SUMMERCAMP 2024

SUMMERCAMP. 2024
- Torp edition

Välkommen till SUMMERCAMP 2024 på Torpkonferensen!

Yes! Du läste rätt! Summercamp 2024 kommer hållas på inget mindre ställe än Torpkonferensen!

Torp är en kristen konferens som samlat tusentals människor varje år sedan 1887 på en charmig landsort några mil utanför Örebro. Förra året var Frälsningsarmén medarrangör för första gången och i år tar vi dit Summercamp! 

För att delta på lägret behöver också din lokala ledare vara anmäld till Summercamp. Har du ingen lokal ledare? Hör av dig så försöker vi lösa det! 

När: 19 juni - 23 juni 2024

Plats: Torpkonferensen utanför Örebro. Adress: Kräcklinge, 692 93 Kumla. 
Vi kommer att bo på camping i tält. För mer info om Torpkonferensen kolla in deras hemsida! 👈 

Program: Summercamp kommer i huvudsak följa det program som erbjuds på Torpkonferensen för unga: häng i tonårstältet, feta kvällsmöten i ladan, spännande seminarier, konserter, pulshöjande aktiviteter eller en glass i solen - bara en sådan sak!🍧 
Här kan du kika in årets program👈(från s. 22)

För vem? För dig som är född 2005 - 2011. 

Har du eller din tonåring särskilda behov som gör att läger/gruppaktivitet ibland kan vara utmanande? Hör av dig till oss i anmälan, så försöker vi anpassa och stötta i den mån vi kan för att alla ska få så bra lägerupplevelse som möjligt.

Pris: Deltagaravgiften är 2750 kr. Vi ansöker om bidrag och om det beviljas blir kostnaden 1100 kr för dig som är tillochmed 25 år gammal.

Frågor: Visst är det en stund kvar... men du kanske redan har frågor? Tveka inte att höra av dig till någon av oss i UNGteamet! Här hittar du våra kontaktuppgifter.📞 

Sista anmälningsdatum: 31 maj 

🌐 Nedladdningsbara filer:

Poster Anmälningsformulär  Infobrev

SC 24 (utgick från JS23)
Jag är *
Godkännande av bildpublicering
Godkännande av bildpublicering, tonåring