logotypeUNG

🎉 Välkommen! Hoppas att du är taggad på barnläger! Det är vi!

Årets barnläger kommer äga rum på Hjälmargården, Örebro, 7-11 augusti. Lägret riktar sig till dig som är 7-12 år. Sista anmälningsdag är 4 juni! Du anmäler dig i formuläret längst ner på denna sida! Lägret har begränsat antal platser, 150 deltagare totalt. Först till kvarn gäller! 

 

ℹ️ Anmälan stängd p.g.a lägret är fullbokat. ⚠️

Så kul att trycket är så högt till årets barnläger!
Sara har noterat alla som hon har kommunicerat med på återbudslistan, återkommer till var och en när det finns mer information. Vi håller just nu på att undersöka alternativ.

Övriga frågor besvaras via mail.

🧭 Vart och när?

Adress till lägergården: Hjälmargårdsvägen 1, 643 95 Vingåker
Start: 7 aug kl.15 incheck & mackfika
Slut: 11 aug kl.12 avslutande lunch

 

✌️ För vem? 

Lägret riktar sig till dig som är 7-12 år. Anmälan sker tillsammans med en lokal ledare från din kår. 

Har ditt barn särskilda behov som gör att läger/gruppaktivitet ibland kan vara utmanande? Hör av dig till oss i anmälan, så försöker vi anpassa och stötta i den mån vi kan för att alla ska få så bra lägerupplevelse som möjligt.

 

📈 Ledarspår

Är du född från 2009-2011 finns chansen att vara med på ledarspåret!
Åk med ditt gäng från din kår och ta chansen att lära dig mer om hur man är en bra ledare. Workshops kommer varvas med annat nice häng. Ansvariga i år är Elias Carlsson & Gabriel Wahl!

Anmälan till ledarspåret sker även det tillsammans med en lokal ledare från din kår. Skulle detta vara klurigt att lösa, kolla om du kan åka med någon närliggande kår eller hör av dig till Sara så kikar vi på alternativa lösningar. 

 

🎨 Tema SKAPA(D)

Häng med på ett roligt läger med kreativa förtecken!
Temat i år är Skapa(d)! Du är skapad till Guds avbild och allt som han har lagt ner i dig vill han att du ska använda för hans rikes skull! 

En del har fått gåvan att måla, andra spela fotboll, andra att dansa, andra att räkna matte!

Alla behövs och du är skapad för att skapa och ära honom med dina gåvor!

 

🏠 Boende

Vi har bokat stugor, ni anmäler er och därefter kommer vi pussla ihop vilka som bor med vilka.

I största möjliga mån kommer man bo ihop kårvis eller familjevis. Städ och sängkläder ingår ej, så det får vi hjälpas åt med under och efter veckan. 

 

🍽️ Mat

Vi har bokat helpension, vilket gör att alla måltider ingår (Wow!). Det är också en dags längre läger än tex NÄRA-lägret 2022. Hela 5 dygn, ons-sön kommer vi vara tillsammans på läger. Detta gör också att priset för lägret kanske är något högre i år. 

 

💰 Kostnad

Lägret kostar 2700 kr/person. Det är samma pris för vuxen eller barn.

Vi ansöker om bidrag för åldrarna 0-25 år och om det beviljas kommer summan att bli 1080 kr/barn istället. Vid återbud efter sista anmälningsdag faktureras du 2700 kr, förutsatt att du inte har läkarintyg. Då faktureras ingen avgift.

(Vi vill att ni ska följa med på årets bästa läger, så är det så att man av någon anledning har ekonomiska svårigheter, kolla med din lokala kår om de kan hjälpa till med detta. )

 

🖼️ Material att ladda ner:

Poster  Infobrev  Anmälningsformulär 

 

🤔 Frågor?

Hör av dig till Sara Högdahl!

Mail: sara.hogdahl@fralsningsarmen.se

Tel: 073-914 82 73

(arbetar deltid och är föräldraledig deltid, ifall svaret dröjer något.)

 

Vi ser fram emot ett superhärligt läger tillsammans med er!

Mvh Lägerkommittén: Marie Blomberg, Hermela Bahlbi, Camilla Kärnhagen, Jennie Gallardo, Alexandra Ougleva & Sara Högdahl

Anmälan stängd p.g.a lägret är fullbokat. Höra av dig till Sara vid frågor 👆