logotype

Testamentera till din lokala kår

När du testamenterar till Frälsningsarmén kan du välja att stödja en av våra kårer eller verksamheter specifikt. Eller så väljer du att testamentera till Frälsningsarmén generellt, då används pengarna där de bäst behövs i landet.

Vi finns på 90 platser i landet och når människor i all slags utsatthet. Vi arbetar för dem som hamnat i ekonomisk svårighet, i hemlöshet, psykisk ohälsa, missbruk, ensamhet eller arbetslöshet. Vi skapar utflykter, läger och sportevenemang för barn och unga, besöker äldre och hjälper nyanlända. Vi lär unga att spela och sjunga och firar välkomnande gudstjänster.

Tillsammans med våra årliga insamlingar kan vi på det sättet avhjälpa mer nöd och resa upp fler människor till ett fungerande liv.

Frälsningsarmén har ett samarbete med juristfirman Lawly för att kunna erbjuda ett kostnadsfritt och enkelt sätt att upprätta ditt testamente online. Du svarar på några frågor om dig och hur du vill fördela ditt arv. Här kan du ange en specifik kår eller verksamhet inom Frälsningsarmén.