logotype

Så kan ert företag hjälpa de mest utsatta i juletid!

Med en gåva från ert företag kan Frälsningsarmén dela ut kassar med julmat till barnfamiljer i utsatthet, göra hembesök hos ensamma äldre samt ordna julfirande med gemenskap och julmat för bland andra personer i hemlöshet och för våldsutsatta kvinnor på skyddat boende.

Som exempel räcker

  • 2500 kr till matkassar för två familjer,
  • 5000 kr räcker till fyra och
  • 10000 kr till åtta familjer.

Tack för att ni är med och sprider hopp och värme till de mest utsatta i juletid!

Välj belopp

Välj betalsätt

Dina kontaktuppgifter

I 158 år har Frälsningsarmén spridit glädje och hopp till de mest utsatta inför julen. Det kan handla om barn som växer upp i utanförskap, personer som fastnat i missbruk och hemlöshet, ensamma äldre eller våldsutsatta kvinnor. Och många andra.

I år vill vi hjälpa fler än någonsin, för nöden är större än på länge. Stigande priser gör att fler tappar fotfästet och hamnar i akut utsatthet. För att klara av att möta alla behov vänder vi oss i år till dig som företagare. Vi behöver er hjälp! Varje julgåva omvandlas till matkassar, presentkort, jultallrikar, julklappar och varm gemenskap för de mest utsatta. Och mer än så. Din och min omtanke gör att hoppet vaknar till liv igen. Frälsningsarméns arbete har sin grund i Jesu missionsbefallning. Vi försöker hjälpa människor till ett bättre liv här på jorden. Men vi predikar dessutom evangeliet och berättar om det eviga hoppet och livet tillsammans med Jesus.

Just nu möter vi många föräldrar i Helenas situation – ensamstående föräldrar som knappt klarar av att ställa fram mat på bordet, än mindre köpa julklappar till sina barn. Här nedan ser du vad julgåvan från ert företag kan innebära för människor i utsatthet. Alla företag som bidrar till Frälsningsarméns julinsamling får ett fint diplom, en mail-banner och om så önskas sin logotyp publicerad på vår hemsida.

Tack för er julgåva – och Gud välsigne dig och ditt företag

Kontaktinformation