Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Jobba hos oss

Frälsningsarmén är en kristen kyrka som är känd för sitt stora sociala engagemang. I det engagemanget ryms många olika tjänster som behandlingspersonal, administratörer, ungdomsledare, lärare och socialarbetare. För oss är omsorgen om hela människan en central del i vår tro och verksamhet. De som arbetar hos oss är med och sprider våra kärnvärden välkomnande, troende och hjälpande.

Familjepedagog / konsulent i Södertälje

Du ska ha en adekvat utbildning med inriktning på pedagogisk verksamhet för barn och familjearbete samt dokumenterad erfarenhet från arbete med kristen grund. Läs mer och ansök nu!

Samtalspedagog med KBT steg 1-utbildning 

Vill du främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa bland barn och ungdomar och deras familjer med oss på Vårsol Samtalscenter Jönköping? Läs mer och ansök nu!

Sjuksköterska till behandlingshemmet Kurön HVB

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Gärna med erfarenhet från substitutionsvård, beroendevård och/eller psykiatri. Vi värdesätter egenskaper som god förmåga att arbeta självständigt, flexibelt och att kunna hantera svåra klientmöten. Läs mer och ansök senast 15 september!

Vill du engagera dig frivilligt i Frälsningsarmén?

Bli volontär inom ditt arbetsområde

Jag vill anmäla mig för volontärarbete

Du kan självklart kontakta våra olika verksamheter direkt också för att fråga om du kan hjälpa till med något.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig? Frälsningsarmén har ingen centralrekrytering. Du är välkommen att vända dig direkt till de verksamheter där du skulle vilja arbeta för att anmäla intresse/höra vilka möjligheter det finns för dig där. Du kan läsa om våra olika verksamheter och arbetsplatser här på hemsidan.
Hitta alla verksamheter i Sverige

Skriv ut