Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Jobba hos oss

Frälsningsarmén är en kristen kyrka som är känd för sitt stora sociala engagemang. I det engagemanget ryms många olika tjänster som behandlingspersonal, administratörer, ungdomsledare, lärare och socialarbetare. För oss är omsorgen om hela människan en central del i vår tro och verksamhet. De som arbetar hos oss är med och sprider våra kärnvärden välkomnande, troende och hjälpande.

Fastighetsförvaltare i Stockholm

Har du tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning och vill ingå i ett härligt arbetslag där alla kollegor hjälps åt och delar med sig av sin kunskap? Vill du även arbeta i en organisation med ett starkt socialt engagemang som gör stor skillnad i vårt samhälle? Då kan du vara den vi söker till rollen som fastighetsförvaltare till Frälsningsarméns fastighetsbolag. Läs mer och ansök senast 5 juni!

Samtalsledare till projektet Framtidsplan i Akalla

Frälsningsarméns kvinnocenter i Akalla söker en samtalsledare för att framtidsrusta asylsökande kvinnor och män i projektet Framtidsplan. Läs mer och ansök nu!

Förskollärare till Solstrålen i Skövde

Du har en förskollärarexamen eller lärarexamen med inriktning förskola / legitimerad förskollärare. Tidigare erfarenhet som förskollärare samt delaktighet i utvecklingsarbetet är meriterande. Tjänsten är 80% tillsvidareanställning med tillträdesdag 15 augusti eller enligt överenskommelse. Läs mer och ansök senast 1 juni!

Förskollärare till Morgonsol i Västra Frölunda

Vi är en förskola i Västra Frölunda med kristen profil som har profilerat oss som en sång- och musikförskola. Du har förskollärar- eller lärarexamen med inriktning förskola, legitimerad förskollärare. Tidigare erfarenhet som förskollärare är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Läs mer här och ansök senast 30 maj, rekrytering sker löpande.

Kursledare/samordnare till undervisning i svenska i Akalla

Du har god förmåga att vara kursledare för vuxna och kunna förmedla tydlig undervisning för asylsökande kvinnor som längtar efter kunskap om Sverige och svenska språket. En förutsättning för att få god kontakt med våra kursdeltagare med olika kulturell bakgrund är att du är kvinna. Tjänsten är en 100% allmän visstidsanställning med eventuell förlängning. Läs mer och ansök senast 15 juni

Familjekonsulent till Nässjö

Vi söker dig som brinner för evangeliet och för församlingsarbete. Du har erfarenhet som barn- eller ungdomsledare i församling och det är positivt om du har utbildning med inriktning barn/familjer/socialt arbete. Läs mer och ansök senast 31 maj.

Barn/unga och familjekonsulent i Kristinehamn

Vill du arbeta med barn, unga och familjer i ett härligt team? Läs mer och ansök nu!

Vill du engagera dig frivilligt i Frälsningsarmén?

Bli volontär inom ditt arbetsområde

Jag vill anmäla mig för volontärarbete

Du kan självklart kontakta våra olika verksamheter direkt också för att fråga om du kan hjälpa till med något.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig? Frälsningsarmén har ingen centralrekrytering. Du är välkommen att vända dig direkt till de verksamheter där du skulle vilja arbeta för att anmäla intresse/höra vilka möjligheter det finns för dig där. Du kan läsa om våra olika verksamheter och arbetsplatser här på hemsidan.
Hitta alla verksamheter i Sverige

Skriv ut