Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

 
 
 
 
Templet is open for refugees from Ukraine on Monday and Thursday afternoons at 1-4pm.

 

We offer lunch and have an open meeting place where you can get help with linking, social information, conversations, clothes etc.
This is done in cooperation and coordination with other congregations at Östermalm. Anyone who wants to participate as a volunteer is most welcome to contact us.

 
 

 


 

Kafé i Gemenskap

 

Vi serverar frukostpåsar vid dörren i foajén på ordinare tider, kl.09-12.00. Oftast finns även matlådor.

Gula Änglarna har öppnat: mån-fre kl.09-10.00. 

Swisha vårt sociala arbetet: 123 064 48 72

 

 

En internationell kyrka

Frälsningsarmén är en internationell rörelse, ett evangeliskt trossamfund inom den universella kristna kyrkan. Vårt budskap har sin grund i Bibeln. Vår tjänst har sin källa i kärleken till Gud. Vårt uppdrag är att förkunna evangelium om Jesus Kristus och utan åtskillnad möta mänskliga behov i Hans namn.

En lokal kyrka

Så beskrivs Frälsningsarmén i de länder i världen där den finns. Så vill vi också att det ska vara, på Templet i Stockholm; att vi är en kyrka för alla, dit alla känner sig välkomna och blir bemötta med den kärlek som Jesus vill ge alla människor.

Alla är välkomna!

Alla som vill är välkomna till oss. Vi har funnits på plats sedan 1882. Mycket har skett under dessa år och vi ser att vi behövs även i framtiden för att evangeliet om Jesus Kristus ska nå ut.

Socialt arbete

Varje dag tar vi emot människor som på olika sätt halkat utanför samhällets skyddsnät. Vi hjälper till allt från sängplatser, måltider, boenden till ett lyssnande öra. Vi hjälper de som fått en prislapp på sitt liv, familjer som förlorat sin ekonomi och barn som aldrig upplevt ett lyckligt sommarlov.