Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Välkommen till Templet!

 
Vi vill att du ska känna värme och gemenskap.
Vi vill vara en öppen dörr som visar vägen till Jesu öppna famn.
En plats för förlåtelse och befrielse där vi tillsammans lär känna Gud allt mer.
 

Gudstjänsterna är igång igen på Templet.

 

Klicka på bilden för att se gudstjänsten från den 18 oktober

 

Vi kommer att ha anvisade platser med stort avstånd till varandra i lokalen. En uppgång och en nergång till lokalen. Man får sprita händerna vid uppgången när man kommer och vid utgången. Det blir plats för högst 50 personer i lokalen. INGEN SOM ÄR SJUK FÅR KOMMA!

 
 

 

Varje vardag mellan klockan 9-12 serveras det gratis frukost på Templet. Det sker genom ett samarbete mellan Ny gemenskap och Frälsningsarmén. Alla är varmt välkomna!

 

En internationell kyrka

Frälsningsarmén är en internationell rörelse, ett evangeliskt trossamfund inom den universella kristna kyrkan. Vårt budskap har sin grund i Bibeln. Vår tjänst har sin källa i kärleken till Gud. Vårt uppdrag är att förkunna evangelium om Jesus Kristus och utan åtskillnad möta mänskliga behov i Hans namn.

En lokal kyrka

Så beskrivs Frälsningsarmén i de länder i världen där den finns. Så vill vi också att det ska vara, på Templet i Stockholm; att vi är en kyrka för alla, dit alla känner sig välkomna och blir bemötta med den kärlek som Jesus vill ge alla människor.

Alla är välkomna!

Alla som vill är välkomna till oss. Vi har funnits på plats sedan 1882. Mycket har skett under dessa år och vi ser att vi behövs även i framtiden för att evangeliet om Jesus Kristus ska nå ut.

Socialt arbete

Varje dag tar vi emot människor som på olika sätt halkat utanför samhällets skyddsnät. Vi hjälper till allt från sängplatser, måltider, boenden till ett lyssnande öra. Vi hjälper de som fått en prislapp på sitt liv, familjer som förlorat sin ekonomi och barn som aldrig upplevt ett lyckligt sommarlov.