Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Jobba hos oss

Frälsningsarmén är en kristen kyrka som är känd för sitt stora sociala engagemang. I det engagemanget ryms många olika tjänster som behandlingspersonal, administratörer, ungdomsledare, lärare och socialarbetare. För oss är omsorgen om hela människan en central del i vår tro och verksamhet. De som arbetar hos oss är med och sprider våra kärnvärden välkomnande, troende och hjälpande.

Fastighetsförvaltare

Vi erbjuder ett intressant, ibland utmanande, men framförallt inspirerande arbete i en mindre arbetsgrupp, med placering på vårt huvudkontor på Östermalm i Stockholm. Läs mer och ansök senast 7 februari, urval och intervjuer sker löpande.

Kock till gemenskapscenter i Göteborg

Vi vill att du har en gedigen utbildning inom storköks-restaurangnäringen med fokus på husmanskost. Tidigare erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du behöver även ha körkort. Läs mer och ansök nu.

Volontär och ideellt arbete

Vill du hellre engagera dig frivilligt i Frälsningsarmén?

Bli volontär inom ditt arbetsområde

Jag vill anmäla mig för volontärarbete

Du kan självklart kontakta våra olika verksamheter direkt också för att fråga om du kan hjälpa till med något.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig? Frälsningsarmén har ingen centralrekrytering. Du är välkommen att vända dig direkt till de verksamheter där du skulle vilja arbeta för att anmäla intresse/höra vilka möjligheter det finns för dig där. Du kan läsa om våra olika verksamheter och arbetsplatser här på hemsidan.
Hitta alla verksamheter i Sverige

Skriv ut