logotype

Myrorna Ropsten i Stockholm slår upp portarna igen

Torsdagen den 25:e januari öppnar Myrorna på nytt sin butik på Kolargatan 2 i Ropsten, Stockholm, efter ett års renovering av lokalerna. Detta firas med med buller och bång och massor av utvalda varor med fokus på nordisk design i den 2000 kvadratmeter och tre våningar stora butiken.

En av Stockholms bästa second hand-butiker

Kl.10.00 den 25 januari öppnas dörrarna till den sprillans nyrenoverade butiken på Kolargatan 2, som är fylld av utvalda second hand-produkter. Myrorna Ropsten omnämns ofta som en av Stockholms bästa second hand-butiker och är den butik som säljer mest.

Extra fokus på nordisk design under öppningshelgen

- Vi har haft som ambition att skapa Stockholms fräschaste second hand – med en tydlig varuhuskänsla och ett brett utbud. Till nyöppningen har vi fyllt butikens 2000 renoverade kvadratmeter med massor av utvalda varor. Dessutom har vi under öppningshelgen ett litet extra fokus på nordisk design i sortimentet, säger Caisa Ingemarsdotter, försäljningschef, Myrorna.

Överskottet från försäljningen går till Frälsningarméns sociala arbete

Under tiden som butiken har renoverats har man hållit till i en mindre lokal på samma adress men på torsdag återfinns Myrorna i de klassiska lokalerna. Varje vecka säljs där omkring 8 000 varor och överskottet av försäljningen går till Frälsningsarméns omfattande sociala arbete.

- Med satsningen vill vi förgylla upplevelsen för våra återkommande kunder men också locka helt nya. Genom att erbjuda ett brett och attraktivt sortiment gör vi det enklare för kunden att handla hos oss, säger Caisa Ingemarsdotter.

Butiken har öppet en timme extra på öppningsdagen, till kl.19.00 och man tar tacksamt emot gåvor. Öppningen på torsdag 25 januari är ett tillfälle du inte får missa!