Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Jobba hos oss

Frälsningsarmén är en kristen kyrka som är känd för sitt stora sociala engagemang. I det engagemanget ryms många olika tjänster som behandlingspersonal, administratörer, ungdomsledare, lärare och socialarbetare. För oss är omsorgen om hela människan en central del i vår tro och verksamhet. De som arbetar hos oss är med och sprider våra kärnvärden välkomnande, troende och hjälpande.

Ekonomiassistent i Stockholm

Du behöver ha tidigare erfarenhet och kunskaper i löpande bokföring och avstämning av balanskonton. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.  Läs mer och ansök senast 6 december.

HR-generalist i Stockholm

För att trivas i tjänsten tror vi att du har arbetat några år i en liknande roll. Du ska känna dig trygg i rollen, ha kunskap om arbetsrätt, integritet och känna passion för HR-frågor. Läs mer och ansök senast 15 december.

Verksamhetschef till FAM-huset HVB i Fristad

Du är nyckelperson i verksamheten och driver den mot uppsatta mål. Du vårdar och utvecklar relationerna med de boende, medarbetare, placerande kommuner, huvudmannen och övriga organisationer. Läs mer och ansök senast 20 november.

Klientkoordinator i västmanland

Arbetet Lyktan (i Mälardalen) erbjuder stödboende för kvinnor, män och barn som varit utsatta för olika former av exploatering. Du skall vara socionom och det är ett krav för tjänsten. Vi söker dig som har erfarenhet av att möta personer i utsatthet. Tjänsten är på heltid. Läs mer och ansök senast 15 december!

Boendestödjare och timvikarier till skyddat boende i stockholmsområdet

Som boendestödjare kommer du arbeta med både praktiskt och psykosocialt stöd till både kvinnor och barn. Läs mer och ansök nu!

Volontär och ideellt arbete

Vill du hellre engagera dig frivilligt i Frälsningsarmén?

Volontär för Jul i Gemenskap

Frälsningsarmén är medarrangör för Jul i gemenskap och här hittar du aktuella volontäruppdrag för julhelgen.

www.volontarbyran.org/jul-i-gemenskap

Bli volontär inom ditt arbetsområde

Jag vill anmäla mig för volontärarbete

Du kan självklart kontakta våra olika verksamheter direkt också för att fråga om du kan hjälpa till med något.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig? Frälsningsarmén har ingen centralrekrytering. Du är välkommen att vända dig direkt till de verksamheter där du skulle vilja arbeta för att anmäla intresse/höra vilka möjligheter det finns för dig där. Du kan läsa om våra olika verksamheter och arbetsplatser här på hemsidan.
Hitta alla verksamheter i Sverige

Skriv ut