Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Jobba hos oss

Frälsningsarmén är en kristen kyrka som är känd för sitt stora sociala engagemang. I det engagemanget ryms många olika tjänster som behandlingspersonal, administratörer, ungdomsledare, lärare och socialarbetare. För oss är omsorgen om hela människan en central del i vår tro och verksamhet. De som arbetar hos oss är med och sprider våra kärnvärden välkomnande, troende och hjälpande.

Behandlingspersonal till HVB-hem för ungdomar i Stockholm

Locus HVB för ungdomar söker dig med adekvat högskoleutbildning inom socialt arbete och omsorg till ett vikariat på 90-100 %. Läs mer och ansök senast 2 september!

Medarbetare till vårt sociala arbete i Stockholm

Tjänsten innefattar samtalsstöd inom Frälsningsarméns sociala arbete i Stockholm. Vi ser helst att du är utbildad socionom, diakon, pastor, vårdpersonal eller motsvarande, med flera års arbetslivserfarenhet. Vi vill att du är bekännande kristen. Läs mer och ansök senast 31 augusti!

Volontär och ideellt arbete

Vill du hellre engagera dig frivilligt i Frälsningsarmén?

Bli volontär inom ditt arbetsområde

Jag vill anmäla mig för volontärarbete

Du kan självklart kontakta våra olika verksamheter direkt också för att fråga om du kan hjälpa till med något.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig? Frälsningsarmén har ingen centralrekrytering. Du är välkommen att vända dig direkt till de verksamheter där du skulle vilja arbeta för att anmäla intresse/höra vilka möjligheter det finns för dig där. Du kan läsa om våra olika verksamheter och arbetsplatser här på hemsidan.
Hitta alla verksamheter i Sverige

Skriv ut