Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Jobba hos oss

Frälsningsarmén är en kristen kyrka som är känd för sitt stora sociala engagemang. I det engagemanget ryms många olika tjänster som behandlingspersonal, administratörer, ungdomsledare, lärare och socialarbetare. För oss är omsorgen om hela människan en central del i vår tro och verksamhet. De som arbetar hos oss är med och sprider våra kärnvärden välkomnande, troende och hjälpande.

Vikarierande socialkonsulent/fältarbetare i Helsingborg

Som fältarbetare är du spjutspetsen i arbetet mot människohandel och prostitution. Du arbetar både förebyggande och med skydd och stöd. Fokus för jobbet är arbetsområdena uppsökande verksamhet, gruppverksamhet samt stöd för hjälpsökande. Läs mer och ansök senast den 7 januari!

Öppenvårdsassistent till Sociala centret i Stockholm

Du ska vara utbildad behandlingspedagog, behandlingsassistent eller motsvarande. Du ska ha minst sex månaders erfarenhet av att arbeta med målgruppen som är personer som lever i hemlöshet, med missbruk och psykisk ohälsa. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde 1 januari. Läs mer och ansök senast 13 december!

Rektor till förskolan Vårsol i Jönköping

Du skall ha pedagogisk insikt förvärvad genom utbildning och erfarenhet för att söka tjänsten som rektor. Du ska ha kristna värderingar som sammanfaller med Frälsningsarméns värdegrund. Läs mer och ansök senast 10 december!

Boendecoach till Halvvägshuset Hjorthagen i Stockholm

Vi söker dig som är trygg, flexibel och initiativrik. Du har ett genuint intresse för människor och att följa dem på deras förändringsresa. Målgruppen på Halvvägshuset är personer som gjort en behandling för missbruk och är redo att ta nästa steg mot ett självständigt boende. Läs mer och ansök nu!

Behandlingsassistenter till akut- och motivationsboende i Stockholm

Du ska ha god kunskap och erfarenhet inom psykiatri och beroendelära. Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll som behandlingsassistent där det finns goda möjligheter till utveckling. Läs mer och ansök nu!

Barn/ungdoms- och familjekonsulent i Göteborg

Kåren bedriver idag ett barn och ungdomsarbete som består av bland annat öppen förskola och eftermiddagsverksamhet. Vi söker någon som ska ansvara för kårens arbete bland barn, unga och familjer och som kan vara en pusselbit i kårens tillväxt/församlingsutveckling. Tjänsten är 75 % och påbörjas 1 februari 2022. Läs mer och ansök senast 31 december, intervjuer sker löpande. 

Redovisningsansvarig i Stockholm

Är du en serviceinriktad och relationskapande senior redovisningsekonom som vill utvecklas i rollen som redovisningsansvarig? Vill du bli en del av en vänlig och förstående kultur där det finns en fin balans mellan arbete och fritid? Då ser vi fram emot din ansökan till tjänsten som redovisningsansvarig på Frälsningsarmén. Läs mer och ansök här

Barn och ungdomskonsulent i Kristinehamn

Vill du arbeta med barn, unga och familjer i ett härligt team? Läs mer och ansök nu!

Vill du engagera dig frivilligt i Frälsningsarmén?

Bli volontär inom ditt arbetsområde

Jag vill anmäla mig för volontärarbete

Du kan självklart kontakta våra olika verksamheter direkt också för att fråga om du kan hjälpa till med något.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig? Frälsningsarmén har ingen centralrekrytering. Du är välkommen att vända dig direkt till de verksamheter där du skulle vilja arbeta för att anmäla intresse/höra vilka möjligheter det finns för dig där. Du kan läsa om våra olika verksamheter och arbetsplatser här på hemsidan.
Hitta alla verksamheter i Sverige

Skriv ut