Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Jobba hos oss

Frälsningsarmén är en kristen kyrka som är känd för sitt stora sociala engagemang. I det engagemanget ryms många olika tjänster som behandlingspersonal, administratörer, ungdomsledare, lärare och socialarbetare. För oss är omsorgen om hela människan en central del i vår tro och verksamhet. De som arbetar hos oss är med och sprider våra kärnvärden välkomnande, troende och hjälpande.

Ungdomskonsulent i Skellefteå/Skelleftehamn

Är du en person som brinner för att nå ut till ungdomar? Älskar du att använda musik och drama som verktyg? Är du en som har lovsången varmt om hjärtat? Då kanske du är den vi söker! Läs mer och ansök senast 20 maj!

Behandlingspersonal till Locus HVB för ungdomar

Du som är socionom eller har minst tvåårig eftergymnasial utbildning, socialpedagogexamen, är utbildad till behandlingsassistent eller motsvarande, liksom erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Läs mer och ansök senast 1 maj!

Familjekonsulent i Örebro 100%

Vi söker dig som vill ha ett spännande och roligt arbete genom att vara med i vårt arbetslag och utveckla arbetet bland barn och familjer på Frälsningsarmén i Örebro. Läs mer och ansök senast 1 juni!

Verksamhetschef till vårt EU-center i Stockholm

Du behöver ha ett genuint intresse och engagemang för vår målgrupp samt har en gedigen erfarenhet av socialt arbete. Tjänsten är på heltid 100 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Ansök senast 2 maj!

Volontär och ideellt arbete

Vill du hellre engagera dig frivilligt i Frälsningsarmén?

Bli volontär inom ditt arbetsområde

Jag vill anmäla mig för volontärarbete

Du kan självklart kontakta våra olika verksamheter direkt också för att fråga om du kan hjälpa till med något.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig? Frälsningsarmén har ingen centralrekrytering. Du är välkommen att vända dig direkt till de verksamheter där du skulle vilja arbeta för att anmäla intresse/höra vilka möjligheter det finns för dig där. Du kan läsa om våra olika verksamheter och arbetsplatser här på hemsidan.
Hitta alla verksamheter i Sverige

Skriv ut