Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Jobba hos oss

Frälsningsarmén är en kristen kyrka som är känd för sitt stora sociala engagemang. I det engagemanget ryms många olika tjänster som behandlingspersonal, administratörer, ungdomsledare, lärare och socialarbetare. För oss är omsorgen om hela människan en central del i vår tro och verksamhet. De som arbetar hos oss är med och sprider våra kärnvärden välkomnande, troende och hjälpande.

Verksamhetsansvarig i Sala

Brinner du för att utveckla människor, bidra till ett hållbarare samhälle och se glädjen spridas genom att Guds kärlek förmedlas i praktisk handling? Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 75%. Provanställning 6 månader. Läs mer och ansök senast 15 februari.

Vikariat för behandlingspedagog i Uppsala

Vi på stödboendet och natthärbärget Sagahemmet i Uppsala söker en behandlingspedagog eller motsvarande för ett vikariat, i första hand på 6 månader. Läs mer och ansök nu 

Arbetsledare och stöd mot ett arbete i Västerås

Finns du som vill ta dig an en spännande tjänst som kombinerad arbetsledare och att stötta människor till ett nytt arbete? Frälsningsarmén Bistånd i Västerås söker en erfaren och driftig arbetsledare med inslag av jobbstöd. Vi ser gärna att du har en kristen tro, redo att arbeta i en miljö präglad av kristna värderingar, socialt engagemang och empati för medmänniskan. Läs mer och ansök senast 15 mars

Volontär och ideellt arbete

Vill du hellre engagera dig frivilligt i Frälsningsarmén?

Bli volontär inom ditt arbetsområde

Kvinna med stort hjärta sökes för undervisning i svenska och i svensk samhällsinformation till Frälsningsarméns kvinnocenter i Akalla.

Jag vill anmäla mig för volontärarbete >>

Du kan självklart kontakta våra olika verksamheter direkt också för att fråga om du kan hjälpa till med något.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig? Frälsningsarmén har ingen centralrekrytering. Du är välkommen att vända dig direkt till de verksamheter där du skulle vilja arbeta för att anmäla intresse/höra vilka möjligheter det finns för dig där. Du kan läsa om våra olika verksamheter och arbetsplatser här på hemsidan.
Hitta alla verksamheter i Sverige

Skriv ut