Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Jobba hos oss

Frälsningsarmén är en kristen kyrka som är känd för sitt stora sociala engagemang. I det engagemanget ryms många olika tjänster som behandlingspersonal, administratörer, ungdomsledare, lärare och socialarbetare. För oss är omsorgen om hela människan en central del i vår tro och verksamhet. De som arbetar hos oss är med och sprider våra kärnvärden välkomnande, troende och hjälpande.

Klientkoordinator till härbärget och stödboendet Klippangården i Sundsvall

Vi söker dig som har socionomutbildning, har du erfarenhet av arbete med människor som har missbruksproblematik är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten är heltid, läs mer och ansök senast 13 maj!

Familjekonsulent till kåren på Hönö

Som anställd på Frälsningsarmén Hönö får du ett varierande arbete, med många utmaningar, men också mycket glädje och skratt. Tillsammans skapar vi en plats där alla skall känna sig välkomna. Tjänsten är en visstidsanställning 50 %, 1 år. Läs me och ansök senast 2 maj!

Ekonomiassistent med inriktning löpande bokföring

Vi söker dig som är en fena på löpande bokföring, till en roll som ekonomiassistent med inriktning mot ett antal av våra lokala verksamheter i Sverige. I rollen ingår att ha en bra och stödjande kontakt med medarbetare ute i landet. Läs mer och ansök nu

Sommarkock sökes till Ågesta Folkhögskola

Ågestagården i Stockholm söker sommarkock (eller husmor etc) veckorna 28-31. Förutsättning att kunna ta ansvar för att laga 100 luncher/middagar inklusive diverse matallergier. Svenska i tal och skrift krav. Boende kan vid behov eventuellt erbjudas på plats. Läs mer och ansök nu!

Rektor till förskolan Vårsol i Jönköping

Tillträdesdag 1 augusti eller enligt överenskommelse. Läs mer och ansök nu!

Projektledare för ny webbplats

Vi söker nu en nyckelspelare med ansvar för att tillsammans med projektgrupp ta fram en ny webbsida för Frälsningsarmén. Du ska ha minst tre års erfarenhet av projektledning inom webbutveckling samt erfarenhet av att leda projekt inom komplexa organisationer med många intressenter. Läs mer och ansök nu!

Familjekonsulent i Södra Vätterbygden

Vi söker dig som vill verka kontaktskapande med familjer i och utanför vårt kontaktnät och arbeta för att integrera dem i vår församlingsgemenskap i Jönköping och Huskvarna. Utforma, förbereda, inbjuda till och leda meningsfulla aktiviteter för barn, unga och deras föräldrar. Läs mer och ansök senast 15 april.

Verksamhetschef till familjecenter i Göteborg

Vi söker dig som har en social, pedagogisk eller likvärdig utbildning. Vi vill också att du har erfarenhet av att jobba i ledande ställning, och att du tidigare har jobbat med barn och deras föräldrar. Läs mer och ansök senast 30 april

Vill du engagera dig frivilligt i Frälsningsarmén?

Bli volontär inom ditt arbetsområde

Jag vill anmäla mig för volontärarbete

Du kan självklart kontakta våra olika verksamheter direkt också för att fråga om du kan hjälpa till med något.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig? Frälsningsarmén har ingen centralrekrytering. Du är välkommen att vända dig direkt till de verksamheter där du skulle vilja arbeta för att anmäla intresse/höra vilka möjligheter det finns för dig där. Du kan läsa om våra olika verksamheter och arbetsplatser här på hemsidan.
Hitta alla verksamheter i Sverige

Skriv ut