Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Jobba hos oss

Frälsningsarmén är en kristen kyrka som är känd för sitt stora sociala engagemang. I det engagemanget ryms många olika tjänster som behandlingspersonal, administratörer, ungdomsledare, lärare och socialarbetare. För oss är omsorgen om hela människan en central del i vår tro och verksamhet. De som arbetar hos oss är med och sprider våra kärnvärden välkomnande, troende och hjälpande.

Familjekonsulent till kåren på Hönö

Älskar du Jesus? Älskar du barn? Vill du vara med och sprida evangelium bland barn och vuxna på ett kreativt sätt? Tjänsten är en visstidsanställning 50 %, 1 år. Tillträde snarast, dock senast 1 februari 2021. Läs mer och ansök nu!


Biträdande verksamhetschef till FAM-huset i Fristad, Borås

FAM-huset är ett boende där familjer tillfälligt bor för att utredas och/eller för att få behandling. Vi arbetar för att tillsammans med familjen hitta lösningar som gör att barnet får goda möjligheter att växa upp i trygghet. Läs mer och ansök senast 21 december!


Vill du engagera dig frivilligt i Frälsningsarmén?

Bli volontär inom ditt arbetsområde

Jag vill anmäla mig för volontärarbete

Du kan självklart kontakta våra olika verksamheter direkt också för att fråga om du kan hjälpa till med något.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig? Frälsningsarmén har ingen centralrekrytering. Du är välkommen att vända dig direkt till de verksamheter där du skulle vilja arbeta för att anmäla intresse/höra vilka möjligheter det finns för dig där. Du kan läsa om våra olika verksamheter och arbetsplatser här på hemsidan.
Hitta alla verksamheter i Sverige

Skriv ut