Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Jobba hos oss

Frälsningsarmén är en kristen kyrka som är känd för sitt stora sociala engagemang. I det engagemanget ryms många olika tjänster som behandlingspersonal, administratörer, ungdomsledare, lärare och socialarbetare. För oss är omsorgen om hela människan en central del i vår tro och verksamhet. De som arbetar hos oss är med och sprider våra kärnvärden välkomnande, troende och hjälpande.

Anbudsansvarig - offentlig upphandling

Frälsningsarmén är en kristen kyrka med omfattande social hjälpverksamhet på cirka hundra platser i Sverige. Den professionella sociala verksamheten är organiserad och leds genom den Sociala divisionen dit vi nu söker en medarbetare till en nyckelposition. Läs mer och ansök nu

Verksamhetschef till EU-centret i Stockholm

På EU-centret vill vi genom aktiv stöd- och rådgivningsverksamhet kämpa för människors rättigheter och hjälpa dem inkluderas i samhället. Vi söker dig som har ett genuint intresse och engagemang för vår målgrupp. Har du har adekvat utbildning, erfarenhet av ledarskap och delar våra värderingar? Läs mer och ansök nu

Samordnare till traffickingcentret Safe Havens

Safe Havens Traffickingcenter, på Kungsholmen i Stockholm är en lokal verksamhet inom Frälsningsarméns arbete mot människohandel. Vi söker nu en samordnare på deltid. Läs mer och ansök nu!

Kursledare med samordningsansvar

På vårt kvinnocenter i Akalla möter vi kvinnor som är i asylprocess. Här får de bland annat undervisning i ett eget-producerat material ”Lär känna Sverige - och lär dig svenska”. Läs mer och ansök nu!

Klientkoordinator till härbärget och stödboendet Klippangården i Sundsvall

Vi söker dig som har socionomutbildning, har du erfarenhet av arbete med människor som har missbruksproblematik är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten är heltid, läs mer och ansök senast 13 maj!

Familjekonsulent till kåren på Hönö

Som anställd på Frälsningsarmén Hönö får du ett varierande arbete, med många utmaningar, men också mycket glädje och skratt. Tillsammans skapar vi en plats där alla skall känna sig välkomna. Tjänsten är en visstidsanställning 50 %, 1 år. Läs me och ansök senast 30 maj!

Sommarkock sökes till Ågesta Folkhögskola

Ågestagården i Stockholm söker sommarkock (eller husmor etc) veckorna 28-31. Förutsättning att kunna ta ansvar för att laga 100 luncher/middagar inklusive diverse matallergier. Svenska i tal och skrift krav. Boende kan vid behov eventuellt erbjudas på plats. Läs mer och ansök nu!

Vill du engagera dig frivilligt i Frälsningsarmén?

Bli volontär inom ditt arbetsområde

Jag vill anmäla mig för volontärarbete

Du kan självklart kontakta våra olika verksamheter direkt också för att fråga om du kan hjälpa till med något.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig? Frälsningsarmén har ingen centralrekrytering. Du är välkommen att vända dig direkt till de verksamheter där du skulle vilja arbeta för att anmäla intresse/höra vilka möjligheter det finns för dig där. Du kan läsa om våra olika verksamheter och arbetsplatser här på hemsidan.
Hitta alla verksamheter i Sverige

Skriv ut