Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Jobba hos oss

Frälsningsarmén är en kristen kyrka som är känd för sitt stora sociala engagemang. I det engagemanget ryms många olika tjänster som behandlingspersonal, administratörer, ungdomsledare, lärare och socialarbetare. För oss är omsorgen om hela människan en central del i vår tro och verksamhet. De som arbetar hos oss är med och sprider våra kärnvärden välkomnande, troende och hjälpande.

Biträdande verksamhetschef till Midsommarkransens akutboende i Stockholm

Du har det direkta chefsansvaret för 20 heltidsanställda samt ansvarar för 31 vårdplatser för heldygnsvård. Läs mer och ansök nu!

Två behandlingsassistenter till Midsommarkransens akutboende i Stockholm

Vi söker nya medarbetare till Midsommarkransens akutboende i Stockholm som riktar sig till hemlösa män, ofta med missbruksproblem och psykisk ohälsa. Söker framförallt dig som kan jobba kvällar, nätter och helger. Läs mer och ansök senast 14 april!

Verksamhetschef till vårt EU-center i Stockholm

Du behöver ha ett genuint intresse och engagemang för vår målgrupp samt har en gedigen erfarenhet av socialt arbete. Tjänsten är på heltid 100 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Ansök senast 2 maj!

Volontär och ideellt arbete

Vill du hellre engagera dig frivilligt i Frälsningsarmén?

Bli volontär inom ditt arbetsområde

Kvinna med stort hjärta sökes för undervisning i svenska och i svensk samhällsinformation till Frälsningsarméns kvinnocenter i Akalla.

Jag vill anmäla mig för volontärarbete

Du kan självklart kontakta våra olika verksamheter direkt också för att fråga om du kan hjälpa till med något.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig? Frälsningsarmén har ingen centralrekrytering. Du är välkommen att vända dig direkt till de verksamheter där du skulle vilja arbeta för att anmäla intresse/höra vilka möjligheter det finns för dig där. Du kan läsa om våra olika verksamheter och arbetsplatser här på hemsidan.
Hitta alla verksamheter i Sverige

Skriv ut