Ge din gåva – stöd barnfamiljer i Jönköping

Gruppverksamhet

Hos oss på Frälsningsarmén finns verksamhet för alla åldrar. Ibland gör vi saker alla tillsammans och ibland delar vi upp oss efter intresse och/eller ålder. Välkommen att besöka, prova och vara med i någon av våra grupper. 

Seniorbrasset

Vi är ett gäng herrar i mogen ålder som möts för att spela brass - instrument tillsammans på måndagar mellan kl 10:00-11:00. Fika och andakt ingår i vårt program. 

Musikkåren - Jönköping Band

Ett gäng spelglada människor som samlas tisdagskvällar kl 19.00 för övning. Vi spelar kontinuerligt på våra gudstjänster, och sprider evangeliet med tonernas hjälp. Varje termin så har vi Kaffe med Brassmusik, en inbjudan till en vanlig övningskväll, då vi spelar för fullsatt lokal. Ett otroligt uppskattat tillfälle. Vill du vara med och spela kontakta: Jesper Dahlquist 0702 - 89 98 19

Kören

Vill du vara med och sjunga?

Bibelsamtal

Vi möts varje måndag förmiddag kl 11-12 i Cafét. Vi läser Guds ord och samtalar om det tillsammans. 

Måndagsträffen

En träff för daglediga som startar kl 14.00 och pågår fram till 15.30. Vi börjar träffen med sång, musik och andakt, därefter dricker vi kaffe tillsammans (30:-). Sedan tar ”Dagens gäst” vid och delar något med oss andra. Många gånger blir det mycket sång och berättelser. Kostnad för serveringen är 20 kr. Alla förstagångsbesökare bjuder vi på fikat.

Sångstunder

Vi från Frälsningsarmén besöker flera äldreboenden och servicehus och sjunger välkända sånger tillsammans med de boende på platsen. Uppskattat och välkommet. Sång och andakt på ca 30 min varje gång. Men vi behöver bli fler som hjälps åt. Tycker du om att sjunga? Vill du vara med och sprida glädje till de som bor på dessa ställen? Kom då och var med. Ett fint tillfälle att så ut evangeliet. Ifall du vill vara med på detta, ring 0739 - 20 93 04. Du behöver inte vara medlem för att kunna vara med på detta, men du bör äga en tro på Jesus. Det är ju budskapet om honom vi vill sprida.