Stöd vårt internationella arbete

Så kan du bidra till vårt internationella bistånd

I en tid där behovet är oändligt stort kan en ensam insats verka liten och obetydlig, men det du gör kan komma att betyda allt för en annan person genom Frälsningsarméns internationella projekt.

När katastrofen inträffar är vi redan på plats

Frälsningsarmén finns i 134 länder runt om på jorden, vilket ger en unik möjlighet att snabbt vara på plats vid olika katastrofer. När en katastrof inträffar, som jordbävningar, vulkanutbrott, orkaner, extrem torka, översvämningar, krig eller konflikter är det viktigt att hjälpen är snabbt på plats.

Läs mer och stöd vår katastrofhjälp här

Glöm inte Ukrainas flyktingar

Mer än två år har gått sedan Ryssland inledde invasionen av Ukraina. Vi har under tiden funnits på plats i och omkring Ukraina för att stötta den flyende och krigsdrabbade civilbefolkningen. Vårt arbete fortsätter för Ukrainas flyktingar som tack vare din gåva kan få tak över huvudet, mat i magen och varma kläder.

Läs mer och ge en gåva till Ukrainas flyktingar här

Ingen ska behöva vara hungrig. Det är ett grundläggande mål för fattigdomsbekämpning. Tillgången till rent dricksvatten och goda system för att hålla hygien är en av de största utmaningarna i vår tid. När katastrofen slår till är det viktigt att snabbt och effektivt bistå med det som är livsviktigt.

Vi jobbar med fattigdomsbekämpning i världen, med ett särskilt fokus på Malawi och Kenya. Ett hållbart jordbruk och säker tillgång till vatten ger både familjer och hela samhällen möjlighet att tillsammans skapa en långvarig förändring.

Ge en engångsgåva

Välj engångsbelopp

Du vet väl om att du kan få skatteavdrag om din gåva är 200kr eller högre?

Välj betalsätt

I ditt testamente

Du kan välja att låta en del av ditt testamente gå till Frälsningsarméns internationella biståndsarbete. Att skriva ett testamente behöver inte vara svårt men det är viktigt att det blir rätt. Därför får du gärna kontakta testamente@fralsningsarmen.se för vägledning.

Du kan även ringa till Michael Hjerpe 08-56228234 eller Elin Hedblad 08-56228239 för personlig rådgivning. 

Genom en minnesgåva

Önskar du att hedra en närstående som gått bort genom att rikta en minnesgåva till Frälsningsarméns internationella arbete kan du få hjälp med detta. Märk din minnesgåva internationell utveckling för att låta din minnesgåva skapa hopp i världen. 

Om du har några frågor kontakta: insamling@fralsningsarmen.se