Stöd Home - ge din gåva!

Ny start – ny gemenskap

Alla får inte en enkel start i livet. Många hamnar fel. För att bryta destruktiva mönster krävs en nystart i en positiv och stödjande gemenskap präglad av tro, hopp och kärlek.

Hela samhället kämpar med problematiken kring brottslighet, gängmiljö, missbruk och beroende. Att bryta sig ut och byta livsmönster kan vara svårt.

Vi har den senaste tiden sett många lämna en destruktiv och mörk tillvaro och börja ett nytt liv. Home ger stöd för den som vill göra den långa resan mot full upprättelse för hela människan.

 

Från Anders på bilden ovan:
"Så många har sagt och uttryckt att de ”hoppas inte jag går och blir frälst nu också”.
Jag vill verkligen förtydliga att jag blivit frälst.
Frälsning som i själva verket betyder räddning och befrielse är en utmärkt beskrivning på vad jag fått uppleva. Jag badar i kärlek och nåd, fri från alla former av helvete som jag själv lyckats skapa, i tron om att det är alla andras fel. Jag känner starka känslor av lycka och mening. Och gud vet, vilken hopplöshet, sorg och ensamhet jag känt under långa personer i mitt liv.
Jag har aldrig förstått Gud med mitt intellekt och förstånd. Men jag förstår nu Gud med mitt hjärta, jag kan uppleva det. Jag känner en kraft i min kropp som är mycket starkare än all stress, oro, ångest och rädsla. Jag har blivit frälst. Räddad från mitt egos slaveri, befriad från självförvållad smärta, ensamhet och lidande.
Det här är ett starkt och tydligt ställningsföragande att lämna det gamla bakom mig, en önskan att bli en bättre version av mig själv, att välja Jesus som min herre och att sätta kärleken och gud först.
Varje dag ska jag:
UTTRYCKA TACKSAMHET 
ÄLSKA UTAN ANLEDNING
och
VARA EN KRAFT AV GODHET 
Många vägar har lett till just den här platsen. Många mörka platser och många gånger jag kunde ha dött. I flykten från mig själv har jag verkligen utsatt mig själv och många andra för livsfara. TACK GUD att jag får leva!!! Jag ger nu mitt liv åt att föra budskapet om kärlek vidare till andra som lider. Må jag ska skapa lugn och harmoni vart jag än går. Så länge jag följer den här vägen har jag inget att vara rädd för. Jag är fri."

Home´s grundvärderingar:

1. Varje människa är älskad och önskad av Gud, oersättlig med ett unikt värde.
(Psalm 139)

2. Det är aldrig hopplöst och det går alltid att börja om; 

(Jeremia 18:1-6)

3. Kärleken är störst av allt. Den ger inte upp. Den tror allt, hoppas allt och uthärdar allt. (1 Korintierbrevet 13)