Låt oss be för dig

Lämna din bön till våra förbedjare på Bönenätverket Eldsflamman!

"Svårt som hemlös att komma på fötter"

Markus har levt i olika typer av hemlöshet under hela sitt vuxna liv. Han har bollats mellan olika instanser i samhället och inte fått tillräcklig hjälp. På kåren i Halmstad har han glatts över varm mat/gemenskap och det är ett av få ställen där han känt sig bemött med respekt.

Bytte drogerna mot Jesus

När Monika Fältös man var otrogen och äktenskapet sprack flydde hon in i ett allvarligt missbruk. Hon förlorade allt: arbete, bostad, självförtroende och hälsa. Men när hon sökte hjälp hos Frälsningsarmén i Halmstad vände tillvaron.

"Jesus är inte klar med mig"

Lina Melkersson har precis blivit invigd som officer i Frälsningsarmén, och får sin första tjänst på kåren i Halmstad. Här berättar hon om varför hon valde att bli just frälsningsofficer – och om äventyret hon har framför sig.

"Gud, om du finns så hjälp mig!"

Då Kim mådde dåligt självmedicinerade han vilket ledde till missbruk och överdoser. Han hamnade i respirator och var nära att dö men överlevde mirakulöst. En dag bad han till Gud även om han inte visste om han fanns. Det blev starten på hans nya liv utan droger och med Jesus.

Gudsmötet befriade Anneli från alkoholen

Anneli Anderssons bror och far dog i alkoholism och efter att hon själv fastnat i samma träsk förlorade hon boende, arbete och hälsa. Till slut gick hon ner på knä och bad Gud om hjälp. Den kvällen upplevde hon befrielse från alkoholen.