Hjälp barn i utsatthet i Halmstad – ge din gåva!

Socialt arbete

På Frälsningsarmén i Halmstad får vi kontakt med många personer som behöver socialt eller ekonomiskt stöd. Vi hjälper så många vi kan, men för dig som söker stöd rekommenderar vi att du också deltar i kårens gemenskap och besöker våra samlingar.

Hjälp barn i utsatthet i sommar

Barn och ungdomar i ekonomiskt utsatta familjer är i fokus för Frälsningsarméns nationella kampanj i sommar. Barn som saknar pengar, aktiviteter och närvarande vuxna hamnar lätt i otrygghet eller i värsta fall kriminalitet. Den otryggheten vill vi bekämpa.

På kåren i Halmstad stödjer vi barnfamiljer ekonomiskt. Vi kan erbjuda 40 barn i sommar att följa med på vårt kollo. Bland annat kommer vi bjuda med familjer som bor på flyktingboende och saknar pengar för aktiviteter i sommar. Genom att swisha stödjer du vårt arbete i Halmstad.

Socialt arbete i Halmstad

Det som många andra kyrkor kallar diakoni finns också i Frälsningsarmén och heter här Socialt arbete. Frälsningsarméns tradition är att hjälp till personer i social och ekonomisk utsatthet. Förr kallades det fattigdom - i dag utsatthet. Detta har alltid varit en viktig del av vårt arbete som kyrka att bekämpa. Vi tror på att tryggheten i en kristen gemenskap kan vara en del av lösningen.

Därför erbjuder vi hjälp till alla utan åtskillnad, men av praktiska skäl tror vi mest på att stödja personer som också vill komma till kåren och delta i våra aktiviteter. Att möta Jesus är det bästa du kan göra.

Vår personal som arbetar med socialt stöd brukar i regel vara utbildade socionomer och kan därför ge god andlig och professionell vägledning.

Ta kontakt med oss om du undrar vad du kan få hjälp med!

Välj engångsbelopp

Du vet väl om att du kan få skatteavdrag om din gåva är 200 kr eller högre? Du behöver isåfall uppge ditt personnummer på tacksidan.

Välj betalsätt