Frälsningsarmén på Torpkonferensen

Kalender

Frälsningsarmén Alingsås på Facebook

Socialt arbete

Under sommaren har de flesta grupper och verksamheter uppehåll. Öppet Hus-tider i juni och juli finner du nedanför bilden. Scrolla nedåt på sidan.   Tider övriga året: Bön alla vardagar kl 9:30. Efter bönen fikar vi.  Öppet Hus ti och to 11:30 - 13:00. Soppa, fika, gemenskap. Café Salome måndag 12:00, senior-/dagledigcafé med enkel lunch, andakt, sång & musik.   Salomearbetet erbjuder stöd till personer med Alzheimers/demens och deras anhöriga. Musik & sång, minnesträning, ledsagning, promenad mm. för den diagnosticerade personen och för de anhöriga kontakt, samtal, avlastning.  Kontakt: salome.alingsas@fralsningsarmen.se   Samtal, själavård & praktisk hjälp När du behöver prata med någon som har samtalsutbildning och tystnadsplikt. Susann Åsbogård, 073 920 4878 eller susann.asbogard@fralsningsarmen.se  

FA Ung - Öppen förskola & barnrytmik

Dags att anmäla sig till årets DAGKOLLO 17-19 juni på Frälsningsarméns sommarhem i Hjälmared   Vi hälsar barn i åldrarna 7 - 12 år välkomna till årets kollo. Vi har plats för 12 barn.    Tiderna är kl 9 - 16 alla tre dagarna. Vi möts på Frälsningsarmén, Torggatan 1, och barnen får skjuts ut till sommarhemmet på morgonen och tillbaka igen på em.   Länkar till en inbjudan med information och en anmälningsblankett att skriva ut finner du om du scrollar nedanför bilden.

Kontakt

Kontaktuppgifter till kåren i Alingsås och oss som jobbar här.

Två äldre damer som äter lunch på natursköna Kafé Salome i Alingsås. De sitter utomhus vid ett bord, under ett parasoll, och tittar in i kameran.

Älskat kafé för demenssjuka och anhöriga i Alingsås

Glädjen är stor när de äldre återser varandra vid lunch, kaffe, sång och andakt på Kafé Salome som är för personer i demenssjukdom och anhöriga.

Kontakt

Kontaktuppgifter till kåren i Alingsås och oss som jobbar här.