Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Socialt arbete - JUL 2020

Mackor i dörren på tisdagar 10 - 12 och Öppet Hus med soppa och fika på torsdagar 11 - 13. Välkommen om du är frisk och utan förkylningssymptom. Kom ihåg att tvätta händerna och att hålla avstånd!

Du som befinner dig i ekonomisk utsatthet eller saknar resurser kan söka hjälp inför julfirandet hos Frälsningsarmén. Om du trycker på den röda länkknappen  "ANSÖKAN JUL 2020" här nedanför får du upp en utskrivningsbar ansökningsblankett som gäller för dig som bor i Alingsås. Du kan också titta in hos oss och hämta en pappersblankett.

Ansökan Jul 2020

Vad kan vi göra?

Vi hjälper med en enkel julkasse, eventuellt presentkort på mat och julklapp till minderåriga barn. Vi kan inte hjälpa alla och om vi blir tvungna att prioritera kommer familjer med barn alltid först. Därför är det viktigt att du när du fyller i blanketten är noggrann och beskriver din speciella situation. Glöm inte att bifoga handlingar som verifierar dina uppgifter, tex inkomstuppgifter mm.

Senast 20 nov ska ansökan vara inne för att vi ska hinna hantera alla i tid.

 

 

 

 

 

Välkommen till Öppet Hus för ALLA med frukost och sopplunch tisdagar och torsdagar.

När vi har Öppet Hus finns nästan alltid någon att prata med. Vi serverar frukost för 20:- mellan kl 9 och 10 och sopplunch för 30:- från kl 11.30 till 13.30.

Vi kan hjälpa till med samtal, praktisk hjälp, stöd i olika situationer, ekonomisk rådgivning/budget mm. Vi gör hembesök om du inte kan ta dig till oss.   

Boka tid för samtal på tel nr 073 898 41 24, lämna ett meddelande så ringer vi upp. Du kan också söka upp oss när vi har Öppet Hus, fråga efter Susann Åsbogård, så bestämmer vi en tid som passar.

Aktiviteter i samband med Öppet Hus:

  • Allsång tisdagar 11.00
  • Stickkafé torsdagar 10.00
  • Kors och Tvärs - korsordsgrupp torsdagar 10.00

 

 

 

Publicerat: 2015-05-12Skriv utKommentera (
)