Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Välkommen till Frälsningsarmén i Uppsala

Vår dörr är öppen för alla.

Hälsning

Sommaren förknippar vi gärna men avkoppling och rekreation. I år får vi glädjas lite extra när vi äntligen slipper pandemirestriktioner, men krig och oro i vår värld gör att vi ändå önskar att mycket vore annorlunda.

I Ps 23:2-3 läser vi Han låter mig vila på gröna ängar, han för mig till vatten där jag finner ro. Han ger liv åt min själ, han leder mig på rätta vägar för sitt namns skull.           

Det talar om Guds omsorg om oss och att Gud själv vill erbjuda oss vila.

I Joh 14:1 säger Jesus  Låt inte era hjärtan oroas. Tro på Gud och tro på mig  och i Joh 14:27 Frid lämnar jag åt er. Min frid ger jag er. Jag ger er inte det som världen ger. Låt inte era hjärtan oroas och tappa inte modet.

Jag tror att vi alla önskar att sommaren ska få vara en tid av återhämtning och en tid då vi får möjlighet att läsa den boken som inte blev läst eller träffa nära och kära som vi inte mött på länge. Vad sommaren kommer att innebära varierar självklart för oss alla beroende på förutsättningar och omständigheter. Vår önskan är att du ska få en fin sommar som du behöver för att må bra.

Idag har de allra flesta en mobiltelefon. Modell och märke varierar men alla mobiltelefoner behöver laddas med jämna mellanrum för att de ska fungera. Precis som våra mobiltelefoner behöver vi också ladda våra batterier och det gör vi genom vila och rekreation. Som kristen får jag också använda den tiden till att ladda och underhålla mina andliga batterier. Komma närmare Jesus och lyssna till vad han vill.

När du laddar din mobiltelefon gör du det inte för att den bara ska ligga beredd. Du laddar den att den ska bli använd.

Så är det också med oss vi laddar och fyller på för att kunna ge vidare.  Förrän vi anar kommer hösten. Vi vill uppmana dig att be och fundera under sommaren på vilket sätt Gud vill använda dig. Vilka är dina gåvor och hur vill Gud använda dem?

Gud välsigne Dig!

Åsa och Christer

 

 


 

Lokalen Atterbomsgatan 19

Onsdagar kl 18.00-20.00 Öppet hus: Språk och prat, andakt och fika

Söndagar kl 18.00-20.00  Öppet hus: Språk och prat, andakt och fika

 

 


Kontakt:

Vi finns  anträffbara per telefon eller mail
Christer Svensson 073-9209373
Åsa Svensson 073-9204811

uppsala@fralsningsarmen.se

Fortlöpande information kommer först och snabbast via vår Facebooksida

 

Skriv ut