Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Kontaktperson

Att prata om nätporr och sex kan vara svårt, för många är det en privat sak. Men det är ok att prata om! Att börja verbalisera hur man mår och vilken situation man befinner sig i kan vara befriande. Därför förmedlar Starta Om kontaktpersoner till dem som ber om det.

Vilket stöd finns? 

En kontaktperson är en individ med erfarenhet av eller utbildning i enskilda samtal och har förståelse för hur nätpornografi kan bli ett beroende. Vi har personer över hela Sverige som har anmält sig till Starta Om som kontaktpersoner och skulle kunna träffa dig i ditt närområde. Kontaktpersonerna har skrivit på tystnadsplikt så att du ska känna dig trygg i ett samtal. Ni kan antingen höras över telefon eller boka träff. 

Starta Om samarbetar med ett flertal andra organisationer så om en kontaktperson inte skulle passa dig kan vi nog komma på en annan lösning. 

Hur gör jag?

Starta Om vill lyssna på dig och hjälpa dig att få rätt stöd så att du kan bryta din porrkonsumtion. Om du vill börja prata med oss kan du mejla kontakt@startaom.se och berätta vad du önskar att få ut av ett möte så kommer vi på en lösning tillsammans. Starta Om svarar inom 48 timmar.  

Christian Edlund arbetar med vår kontaktförmedling och hjälper dig att få kontakt med rätt person i den staden du bor i. Han kommer också finnas till hands för samtal via telefon eller mail. Därför är han din första kontakt när du söker dig till Starta om. Christian är utbildad pastor och har suttit i många samtal genom åren. Han har även tystadsplikt och genom detta kan du vara trygg och berätta både hur mycket eller lite du vill.