Aktuellt och information

Information och uppdateringar om sådant som händer kring vår verksamhet. Uppdateras kontinuerligt.

Syntolkning: Exteriörbild av Frälsningsarméns lokal Fästet i Norrköping med dansande personal utanför
Syntolkning: Exteriörbild av Frälsningsarméns lokal Fästet i Norrköping här med dansande personal utanför

Information - Uppdateringar

 

MEDLEMSKURS

Är du nyfiken på Frälsningsarmén och vad det innebär att vara medlem/soldat i vår kår? Då ska du hålla utkik efter nästa Medlemskurs som är tänkt att starta under våren. Kontakta Johan Grahn för mer information och intresseanmälan.

 

Info medlemskurs

April/maj

Mixkören

Vi är så glada för vår Mixkör. Den samlar ca 15 personer till övningar och sångtillfällen. Under våren kommer Mixkören att medverka på Måndagsträffen, måndagen den 1 april kl. 14.00 med ett program kring påskens händelser. Söndagen den 19 maj, som är pingstdagen, bjuder kören på en egen "Önskekonsert" med sånger och drama utifrån pingstens budskap om den helige Ande och Andens frukter. Missa inte den!

17 april onsdag kl:18.00 Vardagsmöte

En andningspaus mitt i veckan där du bara kan komma och vara inför Gud. Lovsång, bibelord och bön.

28 april gudstjänst söndag kl:15.00 Musikkåren

Tänk vad fint att vi har musikkåren som medverkar i våran gudstjänst varannan söndag. Vilken glädje det är! Söndagen den 28/4 då in bjuder vi till extra mycket vacker musik då musikkåren ansvarar för gudstjänsten. Kom och var med och bjud med dig grannar och vänner till en härlig musikfest.

2 maj HANTVERKSCAFÉET terminsavslutning.

 24-25 maj KÅRLÄGER MED SCOUTERNA

Årets kårläger på Ämtetorp blir den 24-25/5. Scoutgrupperna här i Norrköping och i Krokek inbjuds att vara med. Det blir en heldag med spårning, matlagning och annat skoj. Mer information kommer. Kontakta Rolf för anmälan.

Juni

1 juni lördag Kårdag på Ämtetorp

Vill du följa med på en härlig kårdag till vackra Ämtetorp? Då ska du boka in lördagen den 1/6. Rolf och Kerstin Bjernhagen ansvarar för dagen som kommer att fyllas med härliga aktiviteter och måltidsgemenskap. Mer information kring anmälan och frågor kommer. Kontakt är Rolf Bjernhagen.

Torpkonferensen 17-23/6 2024

Frälsningsarmén har återigen bIivit inbjudna att vara medarrangörer på Torpkonferensen, 17-23/6. Förra året var första gången och det blev ett lyckat samarbete. I år är det lördagen den 22/6 som är dagen då Frälsningarmen har en särskild samling för de som vill. Är du intresserad av att följa med till Torp på en endagsutflykt? Prata med kårledarna, så samordnas bilar för en dagsresa.

19-23 juni 2024 "SUMMERCAMP" för barn & unga

Årets tonårsläger "Summercamp" kommer att hållas på Torpkonferensen, Kumla. Torp är en kristen konferens som samlat tusentals människor varje år sedan 1887. Datumet är 19-23/6 och är för dig som är född 2005-2011.

Isak laddar för att åka med en grupp tonåringar från kåren. Be gärna för detta! Vi vet ju vad ett läger kan få betyda för ungdomar i den åldern. 

Augusti

7-11/8 BARNLÄGER i Örebro

Äntligen blir det barnläger igen! Temat för årets barnläger är "Skapa(d)" och det kommer att vara på Hjälmaregården, utanför Örebro den 7-11/8. Lägret är för åldrarna 7-12 år. Det blir bad, lek, roliga aktiviteter och Jesus såklart! Mer info och anmälan kommer!