Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Välkommen till Frälsningsarmén i Linköping

Ljuset kommer tillbaka.

Inget är som vanligt än... men ljuset kommer tillbaka. I Guds ord så står det att "ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det" (Joh 1:5) I den tryggheten får vi  leva och verka tillsammans. För oss på Frälsningsarmén i Linköping rullar vårt arbete vidare, även om det är i kraftigt anpassad form. Våra Gudstjänster rullar på som vanligt, fast på webben. 
 
Trots att vi i samhället har begränsningar att samlas nu i Covid-19/Corona-tider så har vi definitivt inte stängt, utan istället får vi se en fantastisk utveckling på flera områden där Frälsningsarmén verkar i vår stad. Nyfiken? Även du är varmt välkommen med i Frälsningsarmé-familjen i Linköping. Tveka inte att kontakta oss så lotsar vi vidare! 

Onsdagar 11:30-12:30 serveras fika utanför ingången till Frälsningsarmén, Ågatan 23. Vårt hjälparbete fortgår också med oförminskad styrka. Frälsningsarmén hjälper - utan åtskillnad. Vill du vara med och hjälpa? Tillsammans blir vi starka. Varmt välkommen som volontär eller med din gåva! 

För den senaste informationen om vad som händer hos oss hänvisar vi till vår Facebook-sida, http://facebook.com/fralsningsarmenilinkoping 

 

För dig som vill vet mer om vårt stödarbete till behövande, så finner du mer information under Hjälp och stöd.

Skriv ut