Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Välkommen till oss i Kristinehamn

RIKTLINJER I SAMBAND MED CORONA - covid-19. Frälsningsarmén fortsätter att välkomna och hjälpa människor genom våra verksamheter, med vissa justeringar i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi ber besökare som uppvisar symptom att inte gå in i eller vistas i Frälsningsarméns lokaler tills vidare. Kontakta gärna kåren via telefon eller mejl vid behov. SE VÅRT PROGRAM DÄR VI UPPDATERAR SUCC. EFTER RÅDANDE SITUATION.

Frälsningsarmén Kristinehamn Kungsgatan 41/Spelmansgatan 23. På söndagarna efter gudstjänsten samlas vi i Café Borgen för att trivas tillsammans.

 

 

Vi är en kyrka som vill hälsa såväl ung som gammal välkommen till oss.

Vi vill vara en mötesplats för alla åldrar - tveka inte att besöka någon av våra samlingar - vi har något för de flesta!

På söndagar firar vi gudstjänst under olika former. För barn och ungdomar finns det många olika aktiviteter att välja på; barnkörer, scouter och pyssel för att nämna några. Vi erbjuder även ett stort musikutbud för dig som vill lyssna till eller vara med och spela i brassorkester eller tycker om att sjunga.

I vårt fina Café Borgen finns stans bästa räkmackor och gott fikabröd. Här finns en härlig gemenskap mellan gäster och personal.

Varmt välkommen!

Skriv ut