Vardagsgudstjänst

Apostlagärningar 2:46-47 "Varje dag möttes de i templet, och i hemmen samlades de för att bryta bröd och äta tillsammans i glädje och uppriktig hjärtlighet, de prisade Gud och var omtyckta av hela folket."

Öppen Kyrka - tisdagar kl 11-13  

Kåren öppnar upp och välkomnar dig till gemenskap, fika och ett pass av rörelseglädje. Vintersäsongen ses vi inomhus på kåren och sommarsäsongen utomhus på Greta Garbos torg.

Tisdagsbön - hos Charlotte kl 10

En del av församlingen samlas för bön och gemenskap hemma hos fanjunkarn Charlotte Dahlström på Kungsholmen. Kontakta oss om du vill vara med! 

Öppen Kyrka - torsdagar kl 11-13  

Kåren öppnar kl 11 för dig som vill ha en plats att vara på. Kanske vill du sitta och sticka i lugn och ro, läsa en bok, ta en kopp kaffe eller bara vara? 

Torsdagsbön - på kåren kl 13 

En stund av bön tillsammans. Du är varmt välkommen att vara med! Har du inte möjlighet att vara med på plats, kan du vara med och be samma tid på den platsen du befinner dig.

Vill du ha hjälp i bön? Skicka in ditt meddelande till kåren på 073-920 48 56. 

Hemgrupper

Vill du starta en egen hemgrupp?

Längtar du efter att samlas i en mindre grupp för gemenskap och till exempel bön eller middag, samtal, spela fotboll, högläsning, träning, målning, ja, dela livet med varandra helt enkelt?! Fråga gärna ett par stycken och kör igång!

Vi uppmuntrar er gärna att ses hemma hos varandra med Jesus i fokus.