Söndagar kl 17.00, entré på Södermannagatan 44. 

Middag före gudstjänsten kl 16.00

Kom och var med på veckans höjdpunkt! Vi möts för att sjunga lovsång, lyssna till Guds ord, be tillsammans och umgås. Under vårterminen 2022 kommer kåren att varva tre sorters gudstjänster. Läs mer nedan!

Tre sorters gudstjänster? ⛪️🤍

Gå djupare, en gudstjänst som är ganska lik många andra gudstjänster i det att den är riktad till dig som har en tro och vill utmanas att fördjupa relationen med Jesus. Men så klart är alla och vem som helst alltid välkommen på alla våra gudstjänster!

Välkommen hem!, är gudstjänsten för dig som inte är lika kyrkvan eller är nyfiken på detta med kristen tro. Dessa söndagar avslutas med att vi äter lagad mat tillsammans. Ett perfekt tillfälle att bjuda med dig en vän.

Det goda samtalet, är gudstjänsten där vi samlas i caféet, fikar, ber och samtalar tillsammans kring dagens givna bibliska tema. Lite närmare, lite mer avslappnat och lite pratigare än andra. 

Vill du vara med och göra Gudstjänst? Vi behöver din hjälp och dina färdigheter! Skicka gärna en anmälan till oss med vad du vill hjälpa till med!

Vill du vara med och göra Gudstjänst?

Vi behöver din hjälp och dina färdigheter! Skicka gärna en anmälan till oss med vad du vill hjälpa till med!