Husby

Aktiviteter

Vi har just nu aktiviteter för pojkar och flickor i åldern 9–15 år. Kontakta oss om du vill vara med eller vill veta mer!

En bild på en snurrtelefon med texten "Kontakt".

Kontakta oss

Vi vill gärna har kontakt med dig. Här hittar du mejl, andress och telefonnummer.

En glad ung kvinna tillsammans med tre glada barn i ytterkläder.

”Om vi bygger starka barn behöver vi inte laga så många vuxna”

För barn och ungdomar i stockholmsförorten Husby ordnade Frälsningsarmén julfester och aktiviteter under jullovet. ”Vårt mål var att alla barn skulle få åtminstone en minnesvärd och rolig dag på sitt jullov”, säger Julia Adolfsson, ansvarig för Frälsningsarmén i Husby/Järva. 

Frälsningsarméns samfundsledare som tillsammans med en ung pojke klipper ett band.

Nu startar Frälsningsarmén i Husby

I början på september 2022 var det festlig kick off för Frälsningsarméns nya verksamhet i Husby Järva. Runt 250 barn och föräldrar dök upp och delade gemenskap, sockervadd, popcorn och pampig musik från Templets musikkår. ”Vi vill skapa en plats och gemenskap där människor känner sig hemma och lär känna Jesus. Förortens gator är vårt missionsfält och lokalen i Husby vår mötesplats” säger Julia Adolfsson, ansvarig för arbetet.

Stöd vårt arbete för unga och familjer i Husby

Vårt arbete syftar till att stärka barn och ungdomar, stärka självkänsla och förmedla hopp inför deras framtid.

En av deltagarna på kollot i Husby susar ner för Hammarbybacken på en mountain coaster.

Fullt till sista platsen på sommarkollo i Husby

Rekordsiffran 180 barn - så många deltog i Frälsningsarméns kollo ”Sommarkul” i Husby under fyra veckor. Mättande måltider, roliga aktiviteter, samlingar med livsviktiga teman och glad gemenskap har erbjudits i den socioekonomiskt utsatta stadsdelen. I torsdags gick det i flygande fläng när ungdomarna åkte bergbana i Hammarbybacken.