Kontakta oss

Vi tar emot förfrågningar om placering dygnet runt på telefonnummer: 033–21 01 62

 

FAM-huset ligger i Borås kommun med goda förbindelser till såväl omgivande städer som till övriga landet. Vi tar emot barn upp till 13 år och föräldrar för utredning, behandling samt akutplacering. Öppenvårdsuppdrag tas emot för barn upp till 7 år och föräldrar.

Möten och kommunikation

Övervakade umgängen kan genomföras i våra externa besökslägenheter.

FAM-huset har till sitt förfogande ett modernt digitalt konferenssystem och möten kan genomföras över Zoom, Teams och Skype. Vi levererar utredningen och dess bilagor digitalt genom krypterade och GDPR godkända leveransmetoder.

 

Kontaktuppgifter

Johanna Marklund – Utredare med samordningsansvar

Johanna Marklund är utbildad socionom och utredare med samordningsansvar för vårt utredningshem. Med ett brinnande intresse för arbetet med människor, har Johanna specialiserat sig på att leda utredningsprocesser som säkerställer individanpassade lösningar för de vi är till för. Hennes engagemang och expertis bidrar till att skapa positiva förändringar för barn, unga och familjer i behov av stöd.

För konsultationer, utredningsförfrågningar eller ytterligare information, tveka inte att kontakta Johanna:

  • E-post: johanna.marklund@fralsningsarmen.se
  • Telefon: 073-920 93 34
Jonas Farsén

Jonas Farsén – Föreståndare

Jonas Farsén är vår föreståndare med en gedigen bakgrund inom HVB-verksamheter. Med över 20 års erfarenhet som socionom och arbete inom socialtjänsten, kombinerar Jonas en djupgående förståelse för sociala frågor med praktiska färdigheter i terapeutiskt arbete, som steg-1 terapeut. Hans ledarskap kännetecknas av ett starkt engagemang för att främja välbefinnande och utveckling för individer i behov av stöd.

För att diskutera hur vår verksamhet kan bistå dig eller dina närstående, eller för mer information om våra tjänster, är du välkommen att kontakta Jonas:

  • E-post: jonas.farsen@fralsningsarmen.se
  • Telefon: 073-920 68 31