logotypeMalmö
Ge din gåva – stöd barnfamiljer i utsatthet i Malmö!

Hälsning från kårledaren maj 2024

Kära vänner!

Välkommen till denna plats! En plats där Jesus är i centrum! En plats där vi är Guds utsträckta händer! En plats där Guds kärlek förvandlar människors liv!

Jag vill tacka alla som kom och hedrade minnet av vår kära Rolf Stefansson, vår bönekrigare. Lilly, du är i våra tankar och böner!

Som ni förstått är vårt fokus Bön. Vi vill marschera nära den helige anden i dessa tider. Det är så underbart att få bevittna många människor i aktiv bön. Det pågår just nu en bönekurs för våra nya medlemmar och soldater. Det är så härligt att få se förvandling på nära håll.

Glöm inte första kärleken från Gud! Vi hoppas och ber att vi snart ses här på bästa platsen!

Löjtnant Carmencita Bou Ezz 

”Mina kära, låt oss älska varandra, ty kärleken kommer från Gud, och den som älskar är född av Gud och känner Gud. Men den som inte älskar känner inte Gud, eftersom Gud är kärlek. Så uppenbarades Guds kärlek hos oss: han sände sin ende son till världen för att vi skulle få liv genom honom. Detta är kärleken: inte att vi har älskat Gud utan att han har älskat oss och sänt sin son som försoningsoffer för våra synder. Mina kära, om Gud har älskat oss så, måste också vi älska varandra. Ingen har någonsin sett Gud. Men om vi älskar varandra är Gud alltid i oss, och hans kärlek har nått sin fullhet i oss. Han har gett oss sin ande, och därför vet vi att vi förblir i honom och han i oss. ”

Första Johannesbrevet 4