logotypeMalmö

Hälsning från kårledaren  

Framåt till liv! Jesus säger: Jag är vägen, sanningen och livet! Jesus är det vi vill ge till människor i Malmö. En tro på Jesus Kristus! Lika viktigt är att vår tro får förnyas och hålls vid liv!
Framåt Kristi stridsmän, vad betyder det för dig? Betyder det något för dig idag? På vilket sätt? Jag hoppas att ditt hjärta slår extra slag när du hör dessa ord i från vår vackra kampsång. Det gör det i alla fall för mig. Av glädje, lust och liv!
En kursdeltagare i vår medlem och soldatutbildning utbrast i förra veckan, “Är det något vi behöver så är det väl soldater! Soldater som kämpar för kärlekens skull!” Ja det behövs verkligen i tiden som vi lever nu! Vem trodde att vi skulle få uppleva det vi gör nu. Kampen och striden ser olika ut i olika tider, och den viktigaste av dem alla är Bön!

Fokus på bön

Vi kommer nu att fokusera på bönen på söndagar. Så du som behöver förbön, hör av dig! Du som känner dig manad. Be. Hos oss eller hemma! För er som så gärna vill men inte kan komma! Vet detta! Att Anden känner inte till avstånd eller hinder. Den är lika stark vid köksbordet som i vårt tempel.
Men du som orkar och vill Kom! Kåren behöver sina soldater.

Soldatmöten med gäster

Vi kommer att bjuda in till 4 soldatmöten i år med speciellt inbjudna gäster. Med sånger i från sångboken, predikan som känns relevant för den äldre soldatgruppen. Vi bjuder på lunch, lagad av mig och Annica Nordlöf. Jag hoppas att vi möts där.

Spontana utflykter med buss

Är du sugen på att åka på utflykt? Vi är spontana människor i kåren och ibland händer det att vi fyller bussen och åker hem
till någon. Vill ni följa med så hör av er till mig så ringer jag i
god tid när det händer. Låt oss omfamna framtiden med hopp,
glädje och en förvissning om att Gud hör Bön!
Gud välsigne Dig
Varma kramar
Carmencita 

Stort tack för alla gåvor till Julgrytan

Vi har kunnat hjälpa cirka 100 hushåll i Malmö! Fortsättstötta vårt sociala
arbete i Malmö!
SWISH 123 695 97 53
Plusgiro 532910-7
Vi delar ut matkassar varje vecka till mellan 20 och 30 hushåll i Malmö!
Tack för din gåva!