Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Välkommen till Centrumkåren Haga Mölndal

Vilken vår och försommar vi har haft. Naturen har exploderat i färger och dofter.
Ingen pandemi kan stoppa denna skapelsekraft. Jag bara älskar den förändring naturen låter mig beskåda.

Förändring är det även för Jennie och mig, Alejandro Gallardo. Vi har haft förmånen att i 6 år få leda Frälsningsarméns arbete på Centrumkåren Haga Mölndal. Vi har fått lära känna fantastiskt fina människor. I alla dess färger och dofter. Jag hoppas du läser in bildspråket jag hämtade från naturen och inget annat 😉. Det har varit enormt givande och lärorikt.

Den 1 juli lämnar vi över stafettpinnen till Lars och Elsa Björkqvist samt Christel Lindgren. De ska fortsätta arbetet med att göra Guds rike synligt på jorden.
Själv fortsätter jag det arbetet i Västerås medan Jennie blir territoriell ungdomssekreterare med ansvar för Frälsningsarméns barn och ungdomsarbete i Sverige.

Det är min bön att du ska gå med i den goda kampen för Guds rikes värderingar och principer. Att du ska vara en spegelbild av Guds kärlek. Paulus skriver så fint i 2 Kor 2:14-16
"Men vi tackar Gud, som ständigt för oss fram i Kristi segertåg och sprider sin kunskaps doft genom oss överallt. Vi är en Kristi väldoft inför Gud bland dem som blir frälsta och bland dem som går förlorade: för några en doft av död till död, för andra en doft av liv till liv. Vem räcker till för det här?"
Tillsammans med den Helige Ande och med den kraft som vi har tillgång till genom honom så kommer LIVET segra. Du och jag kan få vara med om en andlig vår i Sverige. Den går inte stoppa. Ska du vara med?
Tack för allt och Guds rikaste välsignelser i allt du företar dig.
Göteborg för Kristus!
Kapten Alejandro Gallardo

 

Följ oss på Facebook

Skriv ut