Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

En kyrka för alla i Norrköping

Läs mer om vår verksamhet här

Välkommen till en församling präglad av värme och gemenskap. Här möts vi i olika åldrar och med skiftande bakgrund för att be och för att växa i tro på Jesus Kristus. Vi vill vara en kyrka som är relevant i nutid där vi ser människors behov och låter vår tro komma till uttryck i praktisk handling.

Information om kommande web-sändningar!

Vi har allt sedan pandemin tog fart mars 2020 satsat på att varje vecka sända våra gudstjänster via Facebook, det har blivit närmare 65 st! Våra tekniker Rolf och Patrik har verkligen kämpat och troget varit på plats i lokalen för att se till att allt fungerar med live-sändningarna! Ett stort och varmt TACK vill vi rikta till dom!
 
Är Du intresserad så hittar du alla våra tidigare Gudstjänster och andakter på vår facebooksida.
Vi finns även på Instagram.
 
Nu går vi in i nya tider med nya utmaningar! I enlighet med de restriktioner som gäller har vi nu möjlighet att öppna upp och inbjuda till gudstjänst och övrig verksamhet på plats i vår lokal. Det känns viktigt och spännande att fokusera på alla de som kommer till vår lokal för hur bra det än har varit med digitala sändningar så kan det aldrig ersätta det personliga mötet med varandra, att få fira gudstjänst tillsammans, dela livet och böneämnen och gemenskap kring kaffeborden. Det betyder att vi från och med nu inte kommer att fortsätta att live-sända gudstjänsterna varje söndag, som vi gjort under pandemin utan vi minskar ner till vissa valda söndagar då vi speciellt har planerat för det. Det vi däremot kommer att göra är att sända en lunchandakt varje onsdag kl. 12.00 (som du kan se när det passar dig). Här kommer du få del av Guds ord, böneämnen, sång och musik och information om vad som är på gång i vår verksamhet. Så missa inte den!
 
Vi vill även passa på att rikta ett varmt och stort TACK till alla som så troget följt våra sändningar varje vecka under den här tiden! Det har betytt mycket för oss att intresset varit så stort! Nu fortsätter vi att be för att corona-kurvorna ska gå åt rätt håll och att vi med hoppfullt sinne kan se fram emot en ny tid! Missa inte lunchandakterna varje onsdag kl 12.00!
 
Och känn dig varmt välkommen till Frälsningsarmén Norrköping!
Gud välsigne dig! 

 

Ladda ned vårt programblad för december-februari 

Skriv ut