Aktiviteter

Varje vecka bjuder vi in våra gäster till att delta i olika aktiviteter. För att ge stimulans, trygghet, gemenskap och delaktighet. Aktiviteterna kan variera. Här kan du se exempel på vad som kan hända en vanlig vecka.

Besök av Pelarbacken vårdcentral

Sjukvårdspersonal från Pelarbacken vårdcentral för hemlösa kommer på besök en dag i veckan. Det har visat sig finnas ett behov bland många av våra gäster att få vård eller att få kontakt med vårdpersonal. Vårdpersonalen kan vid behov boka tid för vidare undersökning och vård av läkare.

Möten med Anonyma Alkoholister

En gång i veckan håller vi möten med Anonyma Alkoholister på boendet. Mötena innebär samtal om beroende. Man är välkommen att var med och lyssna utan att prata om man vill. Dessa möten brukar vara givande för många av våra gäster.

Fysisk träning

Några dagar per vecka har arrangerar vi fysisk gruppträning under ledning av personal. Vi har inget speciellt gym, utan gör lättare träningsövningar i lokalerna. Träningen kan anpassas extra för den som vill ha mer eller mindre utmaning. 

Boendemöten

Ett möte där gästerna själva får kommea med synpunkter, förslag och tankar på verksamheten. Det ger delaktighet och information till boendet om vad gästerna önskar eller tycker är viktigt.