Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Välkommen till oss i Kristinehamn

Vi är en kyrka som vill hälsa såväl ung som gammal välkommen till oss.

Frälsningsarmén Kristinehamn Kungsgatan 41/Spelmansgatan 23. På söndagarna efter gudstjänsten samlas vi i Café Borgen för att trivas tillsammans.

Frälsningsarmén i Sverige tar varje dag emot människor som på olika sätt halkat utanför samhällets skyddsnät. Vi hjälper med allt från sängplatser, måltider, boenden till ett lyssnande öra. Vi hjälper de som fått en prislapp på sitt liv, familjer som förlorat sin ekonomi och barn som aldrig upplevt ett lyckligt sommarlov. Läs mer och hjälp oss sätta punkt för utsattheten >>. Inför Gud är vi ju alla lika.  


 

 

Vi vill vara en mötesplats för alla åldrar - tveka inte att besöka någon av våra samlingar - vi har något för de flesta!

På söndagar firar vi gudstjänst under olika former. För barn och ungdomar finns det många olika aktiviteter att välja på; barnkörer, scouter och pyssel för att nämna några. Vi erbjuder även ett stort musikutbud för dig som vill lyssna till eller vara med och spela i brassorkester eller tycker om att sjunga.

I vårt fina Café Borgen finns stans bästa räkmackor och gott fikabröd. Här finns en härlig gemenskap mellan gäster och personal.

Varmt välkommen!

Skriv ut