Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Välkommen till Frälsningsarmén i Örebro

Frälsningsarmén i Örebro är ett Guds hus, där var och en är respekterad för den man är. Vi består av människor i olika åldrar och olika skeenden i livet. Det vi har gemensamt är tron på Jesus Kristus som vår Herre och Frälsare. Känn dig alltid välkommen till Frälsningsarmén i Örebro.

Andakt söndagen den 27 juni

 

Tack vare lättnader i restriktionerna för covid-19 har vi nu kunnat öppna upp för gudstjänster på söndagarna. Se annonsering i Nerikes Allehanda.
 

Frälsningsarmén i Örebro vill rikta ett varmt Tack till alla som på olika sätt hjälpt oss genomföra julutdelningen 2020.

Vi har haft möjlighet att hjälpa 85 hushåll varav 100 barn med presentkort, julklappar, kläder, stickade kläder och mat. Under hösten har vi tagit emot vackra hemstickade sockar, vantar och mössor och många har kommit med julklappar och kläder. Tack!

I år har vi också haft ett fantastiskt samarbete med församlingen Hillsong Örebro och ICA Maxi Eurostop där varje hushåll fått två rejäla matkassar med allt man kan önska sig inför jul. Hillsong levererade också ett 50-tal leksaker samt vantar och mössor.

Tack Hillsong och så roligt att ni var med oss under dagarna! Tack ICA!

Guds välsignelse!