Traditioner

På Morgonsol har vi en del återkommande traditioner. Här är några av dem:

Trädgårdsfest

I maj varje år har vi trädgårdsfest då barnen brukar sjunga och alla som vill är välkomna att lyssna. Sen har vi picknick tillsammans i vår stora härliga trädgård!

Inskolningsfika

I början på sommaren brukar vi ha inskolningsfika för våra nya barn som ska börja till hösten, och deras föräldrar. Under fikat lämnar vi information angående den plats som barnet/barnen har fått på förskolan samt att ni får träffa den personal som kommer att ansvara för barnens inskolning. Vi berättar också mer utförligt hur inskolningen kommer att gå till.

Midsommar

På midsommar firar vi med sång, dans och lekar runt något av våra träd. Vi vill värna om våra traditioner och föra vårt kulturarv med danslekar vidare.

Höstkonsert

Vi har varje höst en konsert på Frälsningsarmén. Då kommer även barnen som just har börjat i förskoleklass och sjunger med oss. Vi sjunger sånger som vi haft på våra sångsamlingar tidigare under året och ett par nyinövade.


För några år sedan spelade vi en skiva med barnen på Saltkråkan. Här kan ni lyssna på ett smakprov hur det lät. Vill ni köpa hela skivan - kontakta oss!