Om oss

Kylskåpsradion är ett socialt mediaprojekt med Gabriel och dockan Åsskar där dom pratar om livet och världen runtom oss, intervjuar intressanta personer, svarar på frågor och berättar spännande berättelser. I projektet ingår en podd där nytt avsnitt släpps varje måndag och torsdag, skolturnéer, youtubeserier och interagerande på sociala medier.

Vilka är Gabriel och Åsskar?

Kylskåpsradion lanserades i juni 2018 då första poddavsnittet kom ut. Gabriel och Åsskar är huvudpersoner i både podden och youtubefilmerna, men tar hjälp av gäster och experter angående olika teman. 

Har du frågor? Skriv till oss på kylskapsradion@fralsningsarmen.se

Vad är Kylskåpsradion?

Kylskåpsradion produceras av Frälsningsarmén och vill hjälpa barn känna trygghet, hopp och framtidstro samt få en grundläggande förståelse för alla människors lika värde.  Kylskåpsradion vill vara en positiv röst i barnens mediaklimat på internet.

 I Trygga händer

ITH - I Trygga Händer är Frälsningsarméns etiska vägledning för att förebygga övergrepp bland barn och unga. Frälsningsarmén vill främja varje individs andliga, fysiska, mentala och sociala hälsa. Frälsningsarméns policy är att övergrepp mot barn och unga är fullständigt oacceptabelt. 

Liksom all barn- och ungdomsverksamhet inom Frälsningsarmén följer Kylskåpsradion de riktlinjer som finns inom I Trygga Händer.

Vi vill att varje individ ska:

    • mötas med respekt.

    • känna sig trygg hos oss.

    • trivas inom alla aktiviteter som vi ordnar.

    • känna att hon/han blir rättvist behandlad.

    • bli sedd för den hon/han är. 

Följ Kylskåpsradion i Sociala Medier 

Du som förälder kan följa Kylskåpsradion på Facebook för att få information och uppdateringar om podden.