Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Konfirmationsskola

Till Frälsningsarméns konfaskola är alla välkomna. Oavsett om du är uppvuxen i Frälsningsarmén och har varit på varenda samling eller om du är helt ny platsar du! 2020 års konfaskola är mellan 2 - 15 augusti på Strandgården i Halmstad, då vi under några dagar också reser till Holland och medverkar på EYE 2020.

Affisch för konfa 2020

Vad är konfa?

"Jag har fått så många nya vänner och så har jag dessutom hittat Gud här"

På konfaskolan får du möjlighet att få massor av nya vänner från hela landet, lära dig om vad det innebär att leva som kristen, ställa och diskutera frågor om allt mellan himmel och jord, leka lekar, bada, sporta och skratta tills du storknar. Ja, det är mycket man hinner med under 2 veckor tillsammans.

Vad händer på konfa?

Oavsett om du är uppvuxen i Frälsningsarmén och har varit på varenda samling eller om du är helt ny platsar du!

Lektionerna på konfa består till stor del av diskussioner, gruppövningar och andra praktiska ting. Vissa dagar har vi gäster på besök som berättar om något speciellt ämne. Under konfa har vi även något vi kallar "life class" där du som konfirmand på något sätt får praktisera och fundera kring det du lärt dig tillsammans med de andra.

Utöver detta kommer du få vara med om massor av skojigheter och överraskningar. Ingen dag på konfa är den andre lik! Det här är något du bara inte får missa!

Fler citat från tidigare konfirmander:

"Att va på konfa är bland det bästa jag gjort, alla måste åka"

"Jag trodde det här med bibeln skulle vara tråkigt, men det är ju helt fantastiskt!"

Vill du veta mer?

Kontakta Frälsningsarméns Programkontor programkontoret@fralsningsarmen.se eller Frälsningsarmén på din närmaste ort

För vem?

För dig född 05.

Kostnad

7 500 kronor (varav 1 000 kronor i anmälningsavgift). Vi ansöker om bidrag och om det beviljas kommer kostnaden landa på 3000 kr (gäller endast personer folkbokförd i Sverige). Du får faktura via din kår. Vid eventuell avanmälan krävs sjukintyg. Observera att vi inte kan söka bidrag för konfirmander som ej deltagit i arrangemanget.

Anmäl dig här

Sista anmälningsdag - 30 april 2020

*Bildpublicering: I samband med Konfirmationsskolan kommer vi att ta bilder. En del av dessa bilder vill vi använda på vår hemsida, www.fralsningsarmen.se , eller i broschyrer och andra publikationer. För att kunna publicera bilderna behöver vi ditt godkännande:


 
 
Skriv ut