Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Konfirmationsskola

Vad är meningen med livet? Är det slumpen som styr eller finns det mer i livet än det vi ser? Hur är det att leva som kristen år 2020 och vad har Jesus med dig att göra?

Inställt

"Vi måste tyvärr meddela att årets konfirmationsskola inte kommer att genomföras med anledning av det rådande läget med coronaviruset. Men vi kör nästa sommar 2021, och kommer då att göra det både för dig i årskurs 8 och 9, så håll ut!"

Affisch för konfa 2020Folder för Konfa 2020

Till Konfa 2020 - ett läger utöver det vanliga är alla välkomna. Oavsett om du är uppvuxen i kyrkan eller aldrig satt din fot där, om du är troende eller aldrig hört om tro. Vi vill utrusta dig för livet samtidigt som du får nya erfarenheter, vänner och minnen. Konfalägret äger rum på Strandgården utanför Halmstad mellan 2 - 15 augusti Några dagar under lägret kommer vi också resa till Holland för att vara med på festivalen EYE 2020

Vad händer på Konfa 2020?

Konfa 2020 är ett två veckors läger där du får massor av nya vänner från hela landet. Vi lär oss om Jesus, Bibeln, kristen tro och kristet liv, vi testar på församlingsliv och får reda på vad Frälsningsarmén är och står för.

Undervisningen på konfalägret blandas med mycket diskussioner, gruppövningar, lek och gemenskap. Här får du ställa frågor om allt mellan himmel och jord, leka lekar, bada, sporta och skratta tills du storknar. Ja, det är mycket man hinner med under 2 veckor tillsammans.

Vissa dagar har vi besök av gäster under lektionerna som berättar om något speciellt ämne. Under konfa har vi även något vi kallar "life class" där du som konfirmand på något sätt får praktisera och fundera kring det du lärt dig tillsammans med de andra. Utöver detta kommer du få vara med om massor av skojigheter och överraskningar. Ingen dag på konfa är den andre lik! Det här är något du bara inte får missa!

Citat från tidigare konfirmander:

"Jag har fått så många nya vänner och så har jag dessutom hittat Gud här"

"Att va på konfa är bland det bästa jag gjort, alla måste åka"

"Jag trodde det här med bibeln skulle vara tråkigt, men det är ju helt fantastiskt!"

Vill du veta mer?

Kontakta Frälsningsarméns Programkontor: programkontoret@fralsningsarmen.se eller Frälsningsarmén på din närmaste ort.

För vem?

För dig född 05.

Kostnad

7 500 kronor (varav 1 000 kronor i anmälningsavgift). Vi ansöker om bidrag och om det beviljas kommer kostnaden landa på 3 000 kr. Du får faktura via din kår. Vid eventuell avanmälan krävs sjukintyg. Observera att vi inte kan söka bidrag för konfirmander som ej deltagit i arrangemanget.

Skriv ut