logotypeBorås
Stöd barnfamiljer i utsatthet i Borås!

Socialt arbete

Vi vänder oss till människor som på olika sätt behöver hjälp och stöd – andligt, materiellt och praktiskt.

Så hjälper vi barnfamiljer i sommar

I sommar kommer vi att erbjuda mammor med små barn komma i väg några dagar för gemenskap och avkoppling. Vi möter i sommar, liksom under hela året barnfamiljer i socioekonomisk utsatthet. I samtal med föräldrarna kan olika behov utkristalliseras. Under lov, särskilt sommaren ser vi att utsattheten blir större, om man lever på marginalen. Vi kan hjälpa till så att marginalerna blir lite större och kanske ger utrymme för det lilla extra. Vi kommer även att kunna erbjuda familjer att få göra lite olika roliga saker tillsammans, såsom Upzone, Borås djurpark och andra utflykter. 

Med ditt stöd kan vi ge fler barn och föräldrar ljusa sommarminnen med glädje och gemenskap!

Välj engångsbelopp

Du vet väl om att du kan få skatteavdrag om din gåva är 200 kr eller högre? Du behöver isåfall uppge ditt personnummer på tacksidan.

Välj betalsätt

Kyrkornas matbutik

Vi har en matbutik tillsammans med Kyrkorna i Borås. Där kan du handla mat till lägre priser än vanligt, då vi får in varor med kort datum.

Adress: Norrby, Bohusgatan 3 i Borås.

Öppettider

Onsdagar mellan 17.00-18.00 och fredagar Minimarket kl 13.00-14.00

 

Café Snackis

Vi har även ett kafé som vi kallar Café Snackis på Norrby jämte Kyrkornas matbutik och som är öppet på fredagar kl 12.00–14.00 Där får man komma och prata och fika tillsammans med oss.

Vill du boka samtal?

Vill ni få kontakt med oss för samtal kan du nå oss Mathias (0739–206452) eller Lisbeth (0739–206472)

Välkommen hem – Livet med Jesus