Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

GALLERI Hornsg. 96

l

NYÖPPNAT 

Erbjudande 

Är du intresserad av att ställa ut din konst eller konsthantverk på vårt nya galleri med superläge i Stockholm?
Lokalen är ganska liten (ca 40 kvm om man höftar) med två stora skyltfönster ut mot Hornsgatan. Det finns toalett, ett litet diskrum/förråd och utrustning för att fixa fika, Lokalen hör till Frälsningsarmén/Söderkåren, men har egen ingång från Hornsgatan.

Hyran är 2000:-/v. Obs! detta är ett öppningserbjudande, det är troligt att vi höjer hyran efter 1 mars. Du kan självklart slå ihop dig med någon, det blir billigare, enklare att ”vakta” och inte så skrämmande
.

Du vaktar utställningen själv. Öppettider vardagar kl 12-19, lördag/söndag 10-16 men tiderna kan vi såklart justera och anpassa. Hängning sker lämpligen på fredag eftermiddag/kväll och nermontering på förmiddagen en eller flera fredagar därefter.

Utrustning Hänger gör du i linor från taket med höj- och sänkbara krokar, Du kan också ställa målningar på små stafflier i fönstren och på två golvstafflier. Det finns också vikväggar att hänga på och 3 st piedestaler. 

Reklamen sköter du själv, men vi hjälper gärna till med affisch till fönstret på Hornsgatan samt att annonsera i våra sociala medier. 

Låter det spännande?
Hör av dig till christina.kjellgren@gmail.com eller 070 202 60 33