Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Myrorna lanserar webbshop

Webbshopen blir ett komplement till Myrornas fysiska butiker och är skapad i ett nära samarbete med Tradera. Allt ekonomiskt överskott från Myrornas försäljning går till Frälsningsarméns sociala arbete.

Foto: Myrorna

Idag öppnar Frälsningsarméns secondhand-kedja Myrorna en webbshop på sin hemsida som komplement till sina fysiska butiker. Syftet med webbshoppen är att skapa en online-oas för de som vill handla mer personligt och hållbart.

Onlineshoppandet ökar

Allt fler upptäcker fördelarna med att shoppa online. Flexibilitet, effektiviteten och nästintill oändlig inspiration är några av anledningarna till att svenskarna går över till näthandel. Och trenden är tydlig: undersökningarna visar att svenskarna älskar att handla på nätet och onlineshoppandet visar inga tecken på att avta. Snarare tvärtom. På Myrorna har efterfrågan på second hand online varit påtaglig, och förväntningarna på webbshoppen är stora, skriver Myrorna i ett pressmeddelande.  

Samarbete med Tradera

Webbshopen är skapad i ett nära samarbete med Tradera och själva köpen förs på Traderas plattform.

- Tradera är Sveriges ledande e-handel för begagnade saker och Myrorna är Sveriges största butikskedja för second hand. Med Myrornas utbud hos oss ger vi kunden ett ännu bredare och bättre sortiment av second hand-prylar. Förhoppningsvis lockar det ännu fler att välja second hand-shopping till årets julklappar och den stora vinnaren är miljön, säger Sofia Hagelin, pressansvarig på Tradera.

Allt ekonomiskt överskott från Myrornas försäljning går till Frälsningsarméns sociala arbete.

Text: Emilia Beijer

Publicerat: 2018-11-30Skriv ut