Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Riktlinjer i samband med corona - covid-19

Frälsningsarmén fortsätter att välkomna och hjälpa människor genom våra verksamheter, med vissa justeringar i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Frälsningsarmén följer generellt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi ber besökare som uppvisar symptom – se nedan1 – att inte gå in i eller vistas i Frälsningsarméns lokaler. Kontakta gärna aktuell kår eller verksamhet via telefon eller mejl vid behov, se respektive hemsida. Vi fortsätter att finnas till för varandra!

Sångstunder och andakter vid äldreboenden samt hembesök kommer att ställas in till och med den 31 mars. Vissa samlingar inom kårernas sociala arbete kommer också att ställas in till och med den 31 mars. Besök aktuell kårs eller verksamhets hemsida eller sociala kanaler för information om inställda möten, ändrade öppettider etcetera.

Alla nationella kurser och konferenser ställs in till och med den 31 mars och ersätts eventuellt med videokonferens. För anställda inom Frälsningsarmén gäller att inga tjänsteresor utanför Sverige ska genomföras till och med den 31 mars, samt att tjänsteresor inom Sverige kommer att begränsas.

1) Symptom på COVID-19

De symptom som rapporterats är framförallt feber och hosta. Även andningspåverkan, halsont, huvudvärk, muskel- och ledvärk är vanliga symptom. För aktuell information och rekommendationer, se vidare i Folkhälsomyndighetens Frågor & svar

Text: Eva Gustin

Hjälp någon som är utsatt

Swisha  Här

Exempel på hur din gåva hjälper

  • 50 kr - Kaffe och smörgås
  • 80 kr - Sängkläder för en natt
  • 250 kr - En varm jacka
  • 400 kr - En matkasse
Publicerat: 2020-03-13Skriv ut